Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
Gerilla 3 - az utolsó csata

Gerilla 3 - az utolsó csata

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Franciaország itt még szörnyűbb káoszba kerül.

A Gerilla - Franciaország végnapjai című 1. kötetben leírtak a francia hírszerzés lehallgatásain, felderítésein és előrejelzésein alapultak. Folytatásában Laurent Obertone újságíró és író, egy újabb, nagy sikerű ultrarealista regénnyel jelent meg, amely egy polgárháború lüktető történetét mutatja be... Mindkét regényét tucatnyi nyelvre lefordították, amelyekben minden határt kitol, és fejest ugrik velünk egy hangos, sötét és brutális világba. Példanélküli a realizmusuk. A barbárok ideje címet viselő II. kötete a hírszerzés és a különleges erők vészforgatókönyvein és a polgárháborúk túlélőinek közvetlen elbeszélésein alapul. További okfejtése: eme Gerilla 3 - az utolsó csata... Franciaország itt még szörnyűbb káoszba kerül. És egyszer csak valóban elszabadul a pokol, eljön a totális háború órája, a végső leszámolás ideje. Szerzője folytatja útját a pokol fenekére, és mesterien zárja le Gerilla-sagáját, figyelmeztve, hogy a megírt események hamarosan valóban be is következhetnek...

Kedves Olvasóink! Bizonyára sokan tudjátok, hogy majdnem elcsúszott a Gerilla 3-as megjelenése jövőre. A vásárlói nyomásnak engedve a kiadó egy korlátozott mennyiséget mindenképpen igyekezett még az idei megjelenéssel piacra helyezni, és időközben sikerült eszközölnie egy nagyobb mennyiséget is, így jelen pillanatban ki tudunk szolgálni minden vásárlót. Biztosítsd a saját példányodat mielőbb, ha még idén szeretnéd olvasni, mert a vásárlói igények előzetes felmérés szerint is meghaladják a gyártott készletet, annak ellenére hogy folyamatosan készül az utánnyomás.

*

„A háború olyan, mint egy fenevad, megbújik az árnyékban és várja az óráját. Mindig eljön az órája.”

„Éppen ezért vesztettünk. Mert lemondtunk valamiről, mielőtt egyáltalán megpróbáltuk volna.”

]]>]]>

Huszonhét nap pokol után úgy tűnik, visszatér a rend az összeomlott Franciaország életébe. Csakhogy amíg zajlik a romok eltakarítása, egy totalitárius állam árnyképe kezd kibontakozni Victor Escard vezetésével, aki a korábbi diktatúrát egy még kegyetlenebb terrorral akarja felváltani.

Ehhez először le kell számolnia Vincent Gite-tel, aki továbbra sem tett le arról, hogy megölje a hatalom bitorlóját. Óriási hajsza kezdődik Gite elfogásáért, aki egy kislánnyal az oldalán egyre közelebb kerül a legvédettebb helyhez, ahol a diktátort hűséges katonái védik.

Miközben a média manipulációja uralja a tömegeket, Victor Escard megingathatatlannak hiszi a hatalmát. Ezalatt egy kis csoport, amely nem hajlandó feladni a reményt és letenni a fegyvert, vár a szikrára, amely berobbanthatja a rengeteg feszültséget felhalmozó társadalmi puskaporos hordót. Franciaország még szörnyűbb káoszba kerül. És egyszer csak valóban elszabadul a pokol, eljön a totális háború órája, a végső leszámolás ideje.

Laurent Obertone sodró erejű realisztikus regénytrilógiájának eme harmadik, befejező részében folytatja útját a pokol fenekére, és mesterien zárja le Gerilla-sagáját, amelynek minden sora arra figyelmeztet, a megírt események hamarosan valóban bekövetkezhetnek.
*
]]>Összeesküvések a magyarság ellen]]>
]]>A Kalergi-terv]]>
]]>Az utolsó elnök]]>

 

]]>]]>

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (320) Szépségápolás (15) Tereb (146) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Történelem (18) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (711) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Kultúra (9) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Életmód (1) Nagyvilág (1310) Vetítő (30) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7668) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Politika (1582) Jobbegyenes (2819) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>