Ma 2020 július 09. Lukrécia napja van. Holnap Amália napja lesz.
Bogár László: Végfelszámolás

Bogár László: Végfelszámolás

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Korunk a megvalósult abszurditások kora.

Nem lenne szabad, hogy létezzen, mégis létezik. Pontosabban fogalmazva nem létezik, csak „fennáll”.

És ez a fennállás egyre inkább önmaga végleges felszámolására irányul.

Ha körülnézünk ebben a világban, nem nagyon látunk egyebet, mint az ember külső természetének (ökológiai rendszer) és belső természetének (lelki, erkölcsi, szellemi talapzat) felszámolását.

]]>]]>

A XXI. század során ez a végfelszámolás kritikus elágazási ponthoz érkezik. Az dől el, hogy

*
képesek vagyunk-e mi emberek még reflexív módon viszonyulni ehhez a végfelszámolási folyamathoz, és visszafordulunk erről a végzetes lejtőről, vagy...

„Könyvemben a felelősség mélyrétegeit próbálom bemutatni. Azt, hogy mennyi esély maradt a visszafordulásra. Hogy mit és hogyan kellene átgondolnia és véghezvinnie az európai keresztény fehér embernek, ha végfelszámolás helyett, a halál létrontó civilizációja helyett az élet létharmóniáját szolgáló szakrális kultúrát szeretne építeni.

Csak reménykedni tudunk abban, hogy van esély mindezt megcselekednie.

Európa ébredezőben van, de ennek a keserű ébredésnek egyben arra is rá kell bennünket döbbentenie, hogy nem sok időnk maradt. Igyekezzünk tehát jól gazdálkodni vele!

Ebben Próbál Segíteni ez a Könyv.”
*

AJÁNLJUK MELLÉ:

]]>Amerika álszent háborúi]]>
]]>GMO - A pusztítás magjai]]>
]]>NGO - Titkos akták]]>

RENDELHETŐ!

]]>]]>

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (171) Heti lámpás (241) Egészség (50) Flag gondolja (33) Életmód (1) Tereb (140) Gasztronómia (539) Vetítő (37) Mondom a magamét (4642) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Belföld (5) Gazdaság (652) Tv fotel (65) Nagyvilág (1450) Jobbegyenes (1794) Sport (729) Politika (1571) Történelem (14) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (489) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>