Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
Bayer Zsolt: Ezért Gyűlölnek

Bayer Zsolt: Ezért Gyűlölnek

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Migráció, ellenzék, meghülyült Európa.

A blog egy olyan periodikusan újabb bejegyzésekkel bővülő weboldal, (az interneten közzétett napló), amely ezek sorozatából áll, függetlenül attól, hogy mi az oldal témája, formája és hogy nyilvánosan elérhető-e... A blogok többsége nyilvános weblapként működik, bármely internethasználó által elérhetően. Az eredeti »weblog« kifejezés a »web« és »log« (napló) szavak összetételéből keletkezett, ebből rövidült a mára bevetté vált blog alakká... /(we)b log '(világ)hálós' napló/
*
Részletek a kötetből:

- Egy mondattal: mivel ajánlanád a könyvedet, ezt a blogkönyvet azoknak, akik visszaküldték a kitüntetéseiket?
- Figyelj Ákos, ha valakinek nem kell ezt a könyvet ajánlani, azok ők, mert kívülről tudják minden sorát.

]]>]]>

- Zsolt, miért is kezdtél el blogolni?
- Ha valami távol állt tőlem, az a blogolás volt. De van egy barátom, Csúri Ákosnak hívják - talán ismered... -, aki megtalált ezzel a marhasággal, hogy mi lenne, ha elkezdenék blogolni? Mondtam: ez tiszta hülye. Aztán elkezdtem, mert olyan szépen kért. És néhány hónap alatt függővé váltam. Komolyan.

Ugyanis egy dolog miatt jó. Eszembe jut valami, nem kell megvárni a holnapi, vagy az egy héttel későbbi lapszámot. Megírod, feldobod, 5 perc múlva ott van. Úgyhogy ezt most már szeretem csinálni.

- Nyelvezet, stílus. A blogolás egy szabadabb műfaj.
- Képzeld el, amikor én szabadjára vagyok engedve.

Szabadabb műfaj - témában és nyelvezetben egyaránt - amiért a szerző kapott is hideget-meleget egyaránt. De, ahogy meséli, a kettős mérce ebben is tetten érhető.

Amikor a Magyar Narancs hasábjain hasonló stílusban írt az MDF-kormány egyes tagjairól, akkor ünnepelt, ösztöndíjakkal kínált tehetséges titán volt a ballib oldalon. Most, amikor róluk ír hasonlóképpen, akkor egyből tehetségtelen, elfogadhatatlan stílusú és rettenetes - ugyanazok szemében.

Pedig a blogolást Bayer nem tartja klasszikus értelemben vett újságírásnak, inkább krokik, pillanatfelvételek, glosszácskák születnek.

Amelyek kiállták az idő próbáját, mert a 2015-ös gondolatokat éppúgy igazolta a történelem, mint a 2017 szeptemberében leírtakat is.

Migráció, ellenzék, meghülyült Európa.

*
Az „Ezért Gyűlölnek” című, önéletrajzi ihletésű, a szerző munkásságát a hírzajtól hátrébblépve szemlélő kötetben a nagyhatású véleményvezér Csúri Ákossal, a Blogstar jobboldali blogbirodalom fejével kommunikál többek között

migrációról,
az ellenzékről,
és a mai Európáról


azaz röviden összefoglalva mindenről, ami megkeseríti és veszélyezteti az igaz magyarok mindennapjait.

Érdemes Elolvasni, Mielőtt Bőszen Támadni Kezdik...!

RENDELHETŐ!

]]>]]>

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Vetítő (30) Politika (1582) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2819) Egészség (50) Életmód (1) Mondom a magamét (7668) Gasztronómia (539) Tereb (146) Kultúra (9) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Heti lámpás (320) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (11) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Sport (729) Mozi világ (440) Gazdaság (711) Történelem (18) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>