Ma 2024 július 20. Illés napja van. Holnap Dániel, Daniella napja lesz.
A hódító Iszlám és a terror

A hódító Iszlám és a terror

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Figyelem! Ezt mindenkinek el kell olvasnia!

Napjaink legizgalmasabb, és tegyük hozzá sorsdöntő eseménye az iszlám migránshullám, amely elárasztja Európát. „Az Egyesült Államok láthatatlan kormánya által indukált »harmadik világháborút« már megelőzte kettő, de Európa elpusztítása eleddig nem sikerült, mert kontinensünk mitológiai »Anteuszként« mindig talpra állt”. Nyilvánvaló, hogy több százmillió muszlim beözönlése nemcsak megváltoztatja öreg kontinensünk képét, hanem halálos sebet ejthet rajta.

Az Európai Unió egyes vezető hatalmai kollaboránsként elősegítik ezt az új megszállást, „vérfrissítéssel”, demográfiai mutatók javításával kábítanak bennünket. Az általuk irányított média szócsövein keresztül hangsúlyozzák, hogy a menekültek igenis integrálhatók, és alapját képezhetik egy új megerősödött Európának.

Miközben könyvünk bemutatja az iszlám világ értékeit, világhódító útját, rámutat arra az áthidalhatatlan különbözőségre is, amely a két világot elválasztja egymástól.

Ez a muszlim invázió nem integrálódni akar, hanem arra hivatott, hogy elpusztítsa Európa minden kincsét, mégpedig nem csak házakat, templomokat, műkincseket, a gyárakat és a vagyont, hanem Európa bölcseletét, önbizalmát, tudományát, sőt még a kereszténységbe vetett hitét is.

Ha mindazt meg akarjuk védeni, ami számunkra Európát jelenti, akkor ehhez a nándorfehérvári harangok megmutatják az utat. Nem akarjuk az Iszlám Világot!

Egy diktatúra kettős oszlopon nyugszik: terror és propaganda. Ez jellemezte a náci, a kommunista és az iszlám kormányzást szerte a világon. Sem a terrorizmust, sem a szélsőséges propagandát nem szűkíthetjük tehát le egyes törvényen kívüli csoportok, vagy személyek egyedi akciójára. A terrorizmus, amely politikai, etnikai, vallási köntösben jelentkezik, elsősorban személyek és létesítmények megsemmisítése révén akar az elkövetők, vagy megbízóik számára bizonyos engedményeket kicsikarni.

Megjelenési formája változatos: orgyilkosságok, robbantások, járművek eltérítése, túszejtés, és megfélemlítés. Jóllehet ez a tevékenység végigvonul a történelmen, talán a mindennapjainkban minden eddiginél jobban jelen van. A célpont ismét Európa; „az Egyesült Államok láthatatlan erői (a háttérhatalom) - most az iszlám ősi terrorizmusát felújítva és felerősítve - migráció formájában zúdítják rá a talpra állt kontinensünkre”.

A cél ugyanaz, mint a két világháborúban volt: Európa, mint gazdasági vetélytárs tönkretétele. Ehhez sajátos módon segítséget nyújtanak az „Európai Unió és egyes országok balliberális mozgalmának cinkos, álhumánus politikusai és mozgalmai”.

*
„A Hódító Iszlám és Terror” című ezen kiadvány megvilágítja a terrorizmus, mint eszköz lényegét, történelmi hátterét, bemutatva a leghírhedtebb ilyen szervezeteket, gyilkos merényleteiket és áldozataikat. Rámutat az Európai Unió cinkosságára és a hazánkban is jelen lévő, bizonyos jól behatárolható mozgalmakra, valamint egyes média orgánumok ezzel kapcsolatos felelőtlen tevékenységére.

Végül Meghatározza a Terror Elleni Eredményes Harc Stratégiáját és Taktikáját.
*

Kiemelten ajánljuk mellé:

RENDELHETŐ!

]]>]]>

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2825) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Kultúra (9) Heti lámpás (322) Mondom a magamét (7719) Nézőpont (1) Történelem (18) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Sport (729) Mozi világ (440) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Gazdaság (713) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Belföld (11) Tereb (146) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>