Ma 2024 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
gx.jpg

DK majális: a csóró Gyurcsány esete az arcfestéssel

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A pártvezér ismét bizonyította: fából vaskarikát készíteni számára gyerekjáték.
Idén május elsején elmaradt a hagyományos DK majális, de a gyújtóhangú Gyurcsány beszéd természetesen megrendezésre került.

"A főváros háromszorosára emelte a területbérleti díjat, így a DK inkább lefújta a városligeti rendezvényét ezen a május elsején. Ez egész pontosan azt jelentette, hogy nem volt DK-s kézműves-foglalkozás, arcfestés vagy Farkasházy-kabaré egy DK-s színpadon. {...}

A volt miniszterelnök sajnálkozott amiatt, hogy nem tudnak szórakoztató műsorokat összehozni, de a DK-s szimpatizánsoknak is tudomásul kell venni, hogy nincs pénz. Inkább maradok tisztességes és szegény, mint hogy urizáljak más pénzéből vagy lopott közpénzből"- ]]>olvasható az Index tudósításában.]]>

A milliárdos vállalkozóból lett politikus egyébként már korábban ellentmondásba keveredett, hiszen a]]> Figyelőnek]]> adott korábbi interjújában a következőket állította:

„Jobb az, ha az aktív politikusnak nincs működő vállalkozása, ez tisztább helyzetet jelent. Még úgy is, hogy a mi érdekeltségeink soha nem indultak pályázatokon, nem vettek részt közbeszerzéseken”
 
 
"Újabb brüsszeli megbízást kapott Gyurcsány Ferenc DK-elnök cége – tudta meg az Index. Az Altus Zrt. feladata, hogy elemezze: a lengyelországi operatív programok mennyiben járulnak hozzá az Európai Unió fejlesztéspolitikai céljaihoz a 2014-2020-as időszakban."
 
Az más kérdés, hogy a]]> lengyelek köszönték]]>, de inkább nem kértek a Gyurcsány-Dobrev- féle Altus által készített elemzésekből.
 
A DK vezér tulajdonából egyébként időközben kikerült az Altus Portfólió, de azért nem került annyira távol, hiszen a részvényeket a  feleségének, Dobrev Klárának adta át.
 
Ezért Gyurcsány, immár "tisztességes szegénylegényként" szónokolhatott azon a színpadon, ahol idén nem tapsolhattak a DK hívek a  Farkasházy nevével fémjelzett kabarénak, és mint kiderült az arcfestés is elmaradt.
 
Még szerencse, hogy akadt azért a pódiumon olyan, aki az elmaradt arcfestés ellenére is tovább színezte magát.
 
Csépányi Balázs
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (313) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7603) Politika (1582) Autómánia (61) Egészség (50) Kultúra (9) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Történelem (18) Jobbegyenes (2804) Mozi világ (440) Belföld (11) Gazdaság (709) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Tv fotel (65) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>