Ma 2024 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
a80f41d39a4c902245b135169126ac23.jpg

Le Haim, avagy Szanyi és a Zsidó Világkongresszus

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az alkohol problémával küzdő szoci megmondóember most éppen a Zsidó Világkongresszus parlamenti tagozatának értekezletéről jelentkezett be, nem máshonnan egyenesen az USA-ból.

A poszt szerint Steiner Pállal együtt vesznek részt a rendezvénysorozaton, ahol az egyik téma az európai antiszemitizmus volt, és természetesen a magyarországi helyzet is terítékre került.

Szanyi és Steiner nem mulasztotta el ekézni ismételten a saját hazáját.

Lauder elnököt biztosították arról, hogy ŐK mindent megtesznek a Magyarországon egyre nagyobb mértéket öltő antiszemitizmus visszaszorításának érdekében, de Orbán és jobboldali, nacionalista rezsimje nem lép fel kellő hatékonysággal a szélsőséges megnyilvánulásokkal, szélsőséges elemekkel szemben, sőt burkoltan gesztusokat is tesz a szélsőjobb irányába.

Ez a helyzet tarthatatlan, ezen már csak a kormányváltás segíthet.

Érdemes lenne egy alapos szociológiai, szociálpszichológiai és politológiai vizsgálatot elvégezni az elmeorvosi szakvélemény mellett a honi baloldalon.

Számomra megmagyarázhatatlan, hogy miként jut el minden baloldali megnyilatkozás kivétel nélkül minden esetben az antiszemitizmus rémképéig?

Értem én, hogy az internacionalizmus megköveteli az anti-nacionalista felhangokat, de ez már túlzás, azt kell, hogy mondjam beteges mértékeket ölt.

Most éppen az alkoholista Szanyi nyomja az antiszemitázó propagandaszöveget, jófajta kóser whiskyt szürcsölve.

Mi lehet ezzel a baloldal célja?

Mit akarhat Szanyi?

Vagy ez már a Werberi kötelező körök egyike lenne?

Nem tudom.

Innen Budapestről csak annyit üzenünk, nagy tisztelettel Szanyi kapitánynak a következő pohár ital elfogyasztása előtt, hogy:

Egészségedre! Vagy, ahogy a héberek mondják, Le Haim -  az Életre!

Csépányi Balázs

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (704) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7536) Tereb (146) Sport (729) Belföld (10) Kultúra (7) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Flag gondolja (36) Életmód (1) Jobbegyenes (2786) Heti lámpás (312) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Mozi világ (440) Mozaik (83) Történelem (18) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>