Ma 2023 január 31. Marcella napja van. Holnap Ignác napja lesz.
f5bb8fcbcbb458c6dbde503697c3b658.jpg

Nietzsche VS. Szanyi,Tóta W. meg a többiek

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Afelől nincsen kétségem, hogy mind a jobboldalon, mind pedig a baloldalon fogyasztanak alkoholt a felkent képviselők. 

Éppen ezért maximálisan egyet értek a Jobbik nagyszerű kezdeményezésével, hogy a parlamenti büfében ne lehessen alkohol tartalmú italokat vásárolni és fogyasztani.

Természetesen azzal tisztában vagyok, hogy ez a javaslat megmarad a jópofa felvetés szintjén, hiszen Kövér László Házelnök az elmúlt 23 év szokásjogára hivatkozva már el is utasította a radikális párt kezdeményezését.

Pedig van számos olyan képviselő, aki bizony rendszerint a pohár fenekére néz munkaidőben és ilyenkor hülyeségekkel árasztja el a világhálót, mint tette azt Szanyi „kapitány” Tibor szocialista Országgyűlési képviselő, a baloldal megmondó embere.

Friedrich Nietzsche

Most a londoni 6:3-as diadal hatvanadik évfordulója kapcsán a következőket bírta a facebook oldalára kiposztolni, az egyébként nem kevésbé nagy koponya Tóta W. Árpád HVG-s cikkére, mintegy rákontrázva:

„Rákosi Mátyás hathárma nyilván szebb, mint Orbán Viktor nyolcegyje. A kommunisták jobban teljesítettek!

– alatta a HVG magasröptű cikkének a linkje:   ]]>http://hvg.hu/w/20131125_Hatharom_Nyolcegy#rss]]>

Ezért veszélyesek a  Tóta W. féle liberális gazemberek, mert egy passzióból és zsigerből  magyar gyalázó, magyar fikázó cikkel ilyen katartikus élményt és muníciót tudnak nyújtani azoknak a baloldali érzelmű honfitársainknak (lásd. Szanyi), akik csupán akkor élveznek el, ha Orbán Viktor hungarocell fejét egy koszos, mocsok senkiházi rugdossa a földön.

Nos, Szanyira például rohadtul ráférne egy masszív alkohol elvonókúra, mert ilyen nyíltan, kéjes érzéssel Rákosit éltetni még a pártja által etalonnak tartott Kádári konszolidáció időszaka alatt sem volt helyénvaló cselekedet.

De ebből is látszik, hogy milyen ordas diktatúra van hazánkban!

…Tóta W. Árpika az identitászavaros androgün, akit gyermekkorában rózsaszín, csupa csipke, csupa tüll ruhácskában vert meg rendszeresen az apja, egy vászonkötéses korai Kertész Imrével, a rádióban a Szabó családot hallgatva, - szabadon publikálhatja a hazugságait.

…Szanyi pedig az alkoholista, kommunista nyíltan éltetheti Rákosit, akkor itt valami nagyon nagy baj van!

Itt nem csak az alkoholfogyasztást kellene betiltani…

Friedrich Nietzsche bölcsessége idekívánkozik:

„ma mindenkinek szabad olvasni: ez nemcsak az írást rontja meg, hanem a gondolkozást is”

Csépányi Balázs

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Sport (729) Kultúra (6) Belföld (8) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Irodalmi kávéház (516) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2536) Tv fotel (65) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Történelem (15) Politika (1581) Mozaik (83) Tereb (142) Gazdaság (675) Nagyvilág (1305) Mondom a magamét (6583) Heti lámpás (260) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>