Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
Csintalan Sándor keményen megküldött balegyenese Karácsony arcán csattant

Csintalan Sándor keményen megküldött balegyenese Karácsony arcán csattant

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A szocik régi-új csillaga rendesen kiosztotta a főpolgármestert.

 

Karácsony Gergely már hetek óta borzolja az autósok idegeit az új biciklisáv-őrületével. Mint ismert, Budapest baloldali vezetése az Üllői úton a korábbi buszsávot 3,5 méter széles bicikliúttá alakította át. Ha ez nem lenne elég, a sávot zöld, hajlékony műanyag cölöpökkel szegélyezték, ami egyrészt nem védi meg a bicikliseket, másrészt pedig nagyon veszélyes. 

Az Országos Mentőszolgálat közleményben hívta fel a figyelmet arra, hogy a kihelyezett cölöpök nehezíti a mentők haladását és munkavégzését. Balogh Samu, a fővárosi önkormányzat közlekedéspolitikáért felelős kabinetfőnöke ]]>vérlázító módon állt ki ]]>a biciklisávok mellett, és még vissza is szólt a mentőknek:

„Csak remélni tudjuk, hogy a mentőket senki nem akarja majd belerángatni a kampányba. Még akkor sem, ha Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője korábban Tarlós István mellett kampányolt” 

 

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője]]> válaszában]]> azt mondta, hogy nem telik el nap úgy, hogy a munkatársai ne panaszkodnának a póznák miatt. Szavai szerint nehezítik a mentők munkáját az Üllői úti biciklisávokat szegélyező oszlopok: a buszsávokból kialakított kerékpárutak ahhoz ugyanis keskenyek, hogy a mentőautó biztonságosan haladjon rajtuk, ráadásul az oszlopok a parkolást is megnehezítik.

Bizonyítandó, hogy ez az ügy nem politikai hovatartozás kérdése, tegnap Karácsony Gergely a saját oldaláról kapott egy hatalmas balegyenest. Csintalan Sándor, aki a közelmúltban]]> visszatalált a gyökereihez]]> és újból belépett az MSZP-be, rendesen kiosztotta a főpolgármestert:

„Ez a bójázás ostoba, életeket veszélyeztető. A mentősök munkáját kifejezetten nehezítő baromság. Azonnal meg kell szüntetni!!!! Ezeknek is elmentek otthonról…”

 

Ha az embernek a saját elvbarátai mondják, hogy elmentek otthonról, akkor azon már illene elgondolkodni, mert ez bizony az álmoskönyvek szerint sem jelent jót a közelgő választások előtt.

Borítókép: Csintalan Sándor, a szocik régi-új üdvöskéje (Fotó: Képernyőfotó – ATV)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7657) Történelem (18) Életmód (1) Autómánia (61) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (9) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Tereb (146) Belföld (11) Gazdaság (711) Mozi világ (440) Egészség (50) Nagyvilág (1310) Heti lámpás (319) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2815) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Politika (1582) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>