Ma 2024 április 22. Csilla, Noémi napja van. Holnap Béla napja lesz.
Puzsér Róbert az aljas, nőgyalázó posztjával a Klubrádió nyomdokaiba lépett

Puzsér Róbert az aljas, nőgyalázó posztjával a Klubrádió nyomdokaiba lépett

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Újabb vérlázító provokáció.

Hatalmas felháborodást keltett Arató Andrásnak hétfőn a Klubrádió oldalán ]]>megjelent publicisztikája]]>, amelyben obszcén, vérlázító módon fejezte ki véleményét Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról.  Még ennek a botránynak sem csillapodtak a hullámai, máris egy újabb nőgyalázó poszt került ki a magát függetlennek, haladó gondolkodásúnak, toleránsnak, objektívnek és européernek mondó boszorkánykonyhából. Ezúttal a mindenhez is értő Puzsér Róbertből tört utat magának a híres liberális tolerancia. 

 

A baloldali véleményvezér az Instagram-oldalára töltött fel egy feltehetően viccesnek szánt, de meglehetősen morbidra és gyomorforgatóra sikerült, finoman szólva is áthallásos grafikát. A kép megjelentetésének célja egyértelmű: Novák Katalin megalázása. Ráadásul ez a poszt azért különösen pitiáner és aljas, mert az emberek vélt rosszindulatára támaszkodva igyekszik besározni a volt köztársasági elnököt. Az ember ilyen aljasság láttán elgondolkodik azon, hogy milyen lélekromboló lehetett Puzséréknél egy vasárnapi ebéd, ahol fogpiszkálás közben, a bájos Pottyondy Edina társaságában sorra gyalázták a jobboldali közszereplőket. 

Borzasztó!

Azért kíváncsian várjuk a nőjogi szervezetek és az Amnesty International reakcióját erre az újabb nőgyalázó kirohanásra. De gyanítható, hogy ]]>nem fogja elérni ]]>az ingerküszöbüket ez a vérlázító poszt sem.

Mindenesetre mi hangosan kimondjuk: Elég volt! Eddig, és ne tovább!

Borítókép: Puzsér Róbert publicista (Fotó: Éberling András)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Szépségápolás (15) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2790) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (7) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (312) Egészség (50) Nagyvilág (1310) Sport (729) Mozaik (83) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7555) Történelem (18) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Gazdaság (705) Belföld (11) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>