Ma 2024 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
7f1ebf3eaee5e5d71ce35c5b88789314.jpg

Volt egyszer egy Amerika

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A Balatoni nyár című reggeli televíziós műsorban az egyik meghívott vendég Korda György volt. Az örökifjú táncdalénekes a hajbeültetésének történetét mesélte el.

A beavatkozást egy világhírű hajklinikán végezték el és nem is akárki, a szakma legnagyobbja. Méghozzá azzal a technikával, amellyel már számos sztár hajbeültetését is végezték, többek közt Frank Sinatráét is.
Az egyébként magyar származású „hajsebész” a műtét után arra kérte az énekest, hogy nyugodtan dőljön hátra és nézze meg a kedvenc filmjét, a Volt egyszer egy Amerikát és mire leperegnek a filmkockák már mehet is haza a klinikáról, immár dús frizurával.

Pár héttel később, a napokban a közszolgálati tévé a műsorára tűzte Sergio Leone klasszikus filmeposzát a Volt egyszer egy Amerikát. Az agyamban Korda művész úr hajbeültetésének minden mozzanatával, kissé elbizonytalanodva ültem le megnézni a filmet.

A történet nagyon nagy kedvencem volt mindig, és most sem kellett csalódnom.
Robert De Niro
és James Woods káprázatosan tündököl, szinte lubickol a szerepében. A három idősíkban játszódó gengsztertörténet, a maga lassú folyású, úgymond Leonés módján újból odaszegezett a kanapéhoz.

Ennio Morricone a filmzenék koronázatlan királya pedig olyan muzsikát komponált a történet alá, amely méltán vetekszik mind a mai napig a film népszerűségével.

Úgyhogy Korda Gyuri hajbeültetése ide, Korda Gyuri hajbeültetése oda, a Volt egyszer egy Amerika egész egyszerűen fantasztikus és kihagyhatatlan.

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (18) Titkok és talányok (12) Belföld (10) Egészség (50) Mondom a magamét (7536) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (312) Politika (1582) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Tereb (146) Autómánia (61) Kultúra (7) Sport (729) Gazdaság (704) Jobbegyenes (2786) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>