Ma 2024 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
0aa675342a4b0dbe2c88961565a31142.jpg

Milyen az ideális frizura a férfiak szerint?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Minden nő szeretné meghódítani a kiszemelt pasit. Az első randi előtt nemcsak a tökéletes ruha kiválasztása, smink elkészítése jelent nagy problémát, hanem a hajunk is.

Nehéz eldönteni, mit szeretnek a férfiak. De aggodalomra semmi gond! Most eláruljuk nektek, melyek azok a frizurák és hajszínek, amelyek kimondottan tetszenek a pasiknak. 

 

 

Hajszínek

 

A hajszínek terén a férfiaknak a barna és a szőke nők jönnek be a legjobban. Persze ez nem mindegyikre jellemző, hiszen ők nehezebben állapítják meg, kinek van festve a haja. Mindenesetre a vörös hajú nőket izgalmasnak, míg a fekete hajszínnel rendelkezőket szomorúnak tartják, illetve a platinaszőke haj szerintük ciki. Meglepő adatok.

 
 
 

Bizonyos felmérések azt is bebizonyították, hogy a pasik a világosabb hajszínű nőket a fiatalsággal azonosítják, míg a sötétebbeket a felnőtt nők ideális hajszíneként jelölték meg. Így az is kiderült, hogy az életkor előrehaladtával érdemes világosítani egy-egy árnyalatot a hajszínünkön, hiszen ezzel fiatalabbnak tűnhetünk.

 

 
 
 

Hajhossz

 

A férfiak szerint a nőknek a hosszú vagy félhosszú haj az ideális, hiszen ez teszi őket nőiessé és szexissé. Persze kedvelik a rövid frizurákat is, de szerintük az egy kicsit fiús. Ha ez összekapcsolódik az öltözködéssel is, akkor azt nem szeretik, az nem vonzó.
 

 
 
 

 

Hajkorona

 

A pasik szerint a legkívánatosabb haj az természetesen szép és egészséges, illetve ki van engedve. Tehát ne használjatok túl sok hajformázót, mert az megfosztja őket az érintés élményétől! Szeretik a göndör fürtöket is, hiszen ez vadságot kölcsönöz a viselőjének. Ez tetszik a férfiaknak, viszont nem favorizálják a mesterkélt, tökéletesen beállított hajakat.

 

Összességében tehát a férfiak elviekben a természetesnek ható barna és szőke, hosszú hajat kedvelik, ami illik is a viselőjéhez. Persze ahány férfi, annyi elképzelés van a kifogástalan frizuráról. Ti mit gondoltok ezekről a véleményekről? Nektek is hasonlóak az elképzeléseitek?

divat.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2804) Belföld (11) Politika (1582) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Sport (729) Tv fotel (65) Heti lámpás (313) Életmód (1) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Történelem (18) Irodalmi kávéház (537) Gazdaság (709) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7608) Egészség (50) Vetítő (30) Kultúra (9)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>