Ma 2023 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
26fc365259b3933fc49f96ad3d276d6e.jpg

Mindenki a Stadionba! - Volt Fradi játékosok közös nyilatkozata

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A Ferencváros labdarúgócsapata talán fennállása egyik legnehezebb időszaka előtt áll! Valószínűleg Önökhöz is eljutottak a hírek a Fradi nehéz anyagi helyzetéről, a brit tulajdonos kivonulási szándékáról, szerencsére azonban – az anyaegyesület, az FTC segítségével – a csapat együtt maradt.

Ráadásul az utóbbi időszak egyik legjobban szereplő együttese készül a tavaszi idényre. Prukner László keze alatt remek gárda alakult ki, amely szinte minden riválisát saját pályáján, azaz az Albert-stadionban fogadja tavasszal. Vagyis, a dobogó sem lenne elérhetetlen.

A nehéz időszakban az FTC-nek most van szüksége Önökre, szurkolókra, szimpatizánsokra, a Fradi-család tagjaira! A támogatás, a szeretetet most mindennél többet ér a lelátó felől.

Álljunk a játékosok mellé, menjünk ki a stadionba és hétről hétre hajtsuk győzelembe a csapatot.

TÖLTSÜK MEG A LELÁTÓT!

Most csak mi segíthetünk szeretett klubunknak, zúgjon folyamatosan a “Hajrá Fradi!”

Persze, nagy önuralomra is szükségünk lesz, hiszen Fradistának lenni valóban komoly felelősség, azaz, okosnak kell lennünk! Nem történhet semmi negatív dolog a stadionban, ne foglalkozzunk az ellenfeleinkkel, kizárólag saját csapatunkat biztassuk – végkimerülésig!

Egy esetleges pénzbüntetés végzetes lehet egyesületünk életében!

Teremtsünk olyan hangulatot az arénában, hogy az ide érkező ellenfeleink lába már az öltözőben remegni kezdjen, és ha mi megmutatjuk, hogy képesek vagyunk a csapat mellé állni, akkor a támogatók is könnyebben áldoznak a Fradira. Mutassuk meg, hogy a Fradi neve nem az apróhirdetések, hanem címlapra való. Higgyünk a csapatban, páratlan szurkolótáborunkban, egy jövőbeni méltó vezetésben és egy magyar tulajdonos ékezésében.

“Fradi volt, Fradi lesz, míg a Földön ember lesz…!”

Az FTC egykori futballistái:

Martos Győző, Mucha József, Máté János, Vépi Péter, Takács László, Horváth Péter, Keller József, Rab Tibor, Pogány László, Wukovics László, Bánki József, Kincses Sándor, Dzurják József, Szűcs Mihály, Szekeres Tamás, Telek András, Vincze Ottó, Vincze Gábor

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Szépségápolás (15) Belföld (10) Irodalmi kávéház (531) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Egészség (50) Gazdaság (693) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2722) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Heti lámpás (281) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Flag gondolja (34) Nagyvilág (1309) Sport (729) Politika (1581) Életmód (1) Mondom a magamét (7244) Történelem (16) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>