Ma 2024 május 24. Eszter, Eliza napja van. Holnap Orbán napja lesz.
6a60fc9c9afac4fa5616f8151c968729.jpg

Zsö szvi kölni taperoló

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A kormoscsövű vén TGM ismét eldurrantotta magát, irányzékát ezúttal is váratlan, de marxista logika szerint valószínűleg egyértelmű irányba fordította.

Írt egy ilyen valamit, állítólag szatírát, amiben valamilyen különös módon arra az abszurd, nyilván viccesnek szánt következtetésre jut, hogy a keresztény-konzervatív oldal a kollektív bűnösség jegyében az egész férfinemet is bűnössé tenné a kölni erőszakolások miatt. Vagy valami hasonló értelme van, bár inkább egyfajta  zavar, vagy a folyton félresikló gondolat, a kancsal erkölcs bújik meg a sorok között, nem a kesernyés humor. TGM azért tüzel már megint a rossz irányba, mert ideológiailag képzett, az életét egy Skálakópés szatyorban éli, ahol Marxot olvasgat. Egyesek ezért az életmódért tisztelik, mások filozófusnak tartják, megint mások kitüntetik, és pénzt adnak neki. Pedig egyszerűen csak egy kultúrnáci, egy véleményterrorista.

Azért is vicces ez, mert a HVG is teljesen el TGM-esedett már. Most azt próbálják bebizonyítani, hogy a német rendőrség igenis nem hallgatott el semmit, pláne nem a német sajtó. Zárójelben fontos megjegyezni, ezt a fontos művet ]]>az a Techet Péter helyezte el a HetiVilágPravdában]]>, akinek nem csak egy véleménye van egy időben, hanem – ha van rá fizetőképes kereslet – több is. Másik apró megjegyzés vele kapcsolatban, hogy annyira túlzásba vitte az egyéniségnek való látszást, hogy tartunk attól, Kölnben egyik-másik figyelmetlen és az európai életmódra még nem megfelelően kiképzett migráns nem pusztán megverné, hanem előtte meg is akarná ficki-fickizni.

Kölnben mondjuk nem olvasnak HVG-t, ezért a rendkívüli tartományi ülésen Hannelore Kraft, tartományi kancellár elnézést kérhetett a rendőrség tétlenségéért, rossz tájékoztatásáért, és bejelenthetett egy csomó szigorító intézkedéscsomagot, amely mind a kezelhetetlenné vált bevándorlók kiutasítását szolgálja majd. Ellenzéki politikusok, akik szintén résztvettek ezen a rendkívüli ülésen, lemondásra szólíthatták föl Kraftot azon okokból, amelyekért bocsánatot kért.

Nyilván ők sem olvasnak HVG-t. A kölni lakosság meg marokfegyvereket vásárol. Ők aztán végképp nem olvasnak HVG-t.

Ami meg a német sajtó hallgatását, bénázását illeti, hát tegyük fel, találnak egy hullát valahol az út szélén Magyarisztánban. Tíz percen belül legalább félmillió kép kerülne fel róla a netre, még videók is, mindenféle szögekből, a kivonuló helyszínelőkről, rendőrségi autóról. Vagy egy 10 fős társaság bunyózik Budapest belvárosában. A rendőrségi intézkedés után fél órával már tele lenne a magyar sajtó a hírrel, fotókkal, megszólalókkal. Még a rendőrség honlapján is megjelenne pár fotó, aztán az MTI is lehozná.

És igen, ha a HVG nem akarna lemaradni, akkor az ő felületén is megjelenne előbb-utóbb. A HVG ráadásul annyira hírérzékeny, hogy érdemesnek tartja közzétenni, ha Orbán Viktor mondjuk náthás. Ami aztán Orbán Viktoron kívül tényleg nem érdekel senkit, mivel – a libnyaf értelmiség nagy bánatára – a náthába nemigen hal meg senki.

Ha több száz bevándorló nőkkel erőszakoskodna szilveszterkor bármelyik magyarországi nagyvárosban, vagy egyszerre többen, arról a magyar sajtóban kvázi másodpercek múlva jelennének hírek, képek, megszólalások, videók, elemzések. A HVG ezt nyilván tudja, mert ebből él. Azt is tudja, hogy a német sajtó és a német rendőrség igenis elhallgatta az elkövetők kilétét, igenis (ön)korlátozták a fotók, videók, nyilatkozatok megjelenését.

A HVG tehát ideológiai alapon hazudik, és szembe köpi magát. Ahogyan tette ezt a német sajtó is.

Remek lap ez a HVG, remek író ez a TGM. Remek, hogy nálunk – Németországgal ellentétben – bármi, képek, videók, beszámolók és vélemények is megjelenhetnek a valóságról, sőt még olyan cikkek is, mint amilyeneket a HVG produkál.

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Mozaik (83) Autómánia (61) Történelem (18) Flag gondolja (36) Kultúra (9) Tereb (146) Gazdaság (710) Sport (729) Jobbegyenes (2805) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Életmód (1) Politika (1582) Mondom a magamét (7616) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Nézőpont (1) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (314)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>