Ma 2024 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
92bf7a02fd4e114564485bb5dda5da91.jpg

Tudatipari végkiárusítás

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

- Kézcsókom hölgyem, üres a fejem, műveletlen vagyok, a Playboyon és a Sorstalanságon kívül még nem volt írott mű a kezemben, de mondták a tévében, hogy manapság mindenki egyenlő és ugyanannyira értékes állampolgár, ígyhát szeretnék kapni egy olyan tudatipari csomagot, amitől menőnek és igazi liberális prototípusnak érezhetném magamat a mindennapokban.

Végre méltó tagja lehetnék a modern, demokratikus, multikulturális Magyarországnak a tolerancia, a sokszínűség és az egyenlő jogok jegyében!

- Kedves uram, örömmel konstatálom, hogy az iménti megnyilvánulásai alapján Ön elég érett ahhoz, hogy a fejlett nyugati világ méltó bigmekkhabzsolója legyen. Nagyon sokféle tudatipari csomagot kínál boltunk, mégis milyen személyiségtípusra lenne szüksége?

- Az a piros doboz nagyon tetszik!

- Az egy rendkívül régi konstrukció, általában csak az idős vásárlóinknak ajánljuk ezen szociáldemokrata-ejropéer szettünket. A dobozban sokórás fasisztázás és klerikálisozás van elrejtve, ráadásul a hanglemezt hallgatva a materialista mennyországban érezheti magát a kedves vásárló, amikor felcsendül a nóta Rákosi pajtásról. Habár sajnos a vörös csillag manapság már nem divatos demokrata körökben, ígyhát inkább egy másik konstrukciót választanék az Ön helyében.

- Rendben. No és mi van azzal a rózsaszínű kiszereléssel? Nagyon cuki!

- Az a másságos csomagunk. Ha megveszi, akkor annyira menő és trendi tüncifiúcska lesz, hogy csodájára fognak járni a toleráns tévécsatornák. Szerepelhet a Mónika showban, minden felvilágosult liberális állampolgár kedvenc műsorában, de akár még sztár is lehet a TV2-n, vagy a Viva Televízióban. A csomag hátulütője az erős fájdalom a végbelek tájékán, dehát a trendi liberális mivolt vért és verítéket kíván.

- Köszönöm, ebből nem kérek. Az a sztáros rész pedig tetszett... nem tudna valami olyasfélét ajánlani? Szeretnék szőke nőket hajkurászó, liberalizmus által babusgatott afrikai előadóművész lenni, a kultúrák közti ilyesféle párbeszédnél nincs fantasztikusabb jelenség e modern világban!

- Ajánlom akkor a kék színű Viva TV csomagunkat. Ha megrendeli ezt a tudatipari kollekciót, akkor nemcsak a legfrissebb popszeméttel lesz tisztában, de megtudhatja, hogy miféle fortélyokkal lehet altesti etyepetyére bírni a csomagkompatibilis diszkós tinilánykákat. Igencsak népszerű instant ideológiát rejtettünk el tehát ebben a kiszerelésben, király és fain lesz Ön is, ha előfizet rá.

- Tolerálom a pedofilokat és elítélem az őket bíráló fasisztákat, de azt hiszem ebből a szettből már kinőttem. Nincs valamilyen felnőttesebb liberális kiszerelésük, amitől sztárnak érezhetném magam?

- Ebben a fekete csomagban a sátánista szettet rejtettük el. Több óra fülsiketítő death metál, ízléstelen piercingek és szegecsek, non-stop vallásgyalázás és a modernség jegyében tolerálandónak kikiáltott deviáns életvitel a doboz tartalma. Csak igen menő és űbervagány liberálisoknak ajánlott ez a tudatipari csomag, hisz az ára elképesztően borsos, a magatartásforma elsajátításának időtartama pedig hosszú és kínkeserves. Garantált azonban a siker a füves fiúk között, pláne ha fordított keresztekkel és vámpíröltözékkel turbósítjuk fel korkórba simuló személyiségünk trendiségi fokát.

- Köszönöm, ez túl vad nekem, inkább intellektuális vonalon nyomulnék, belpesti értelmiségi szettjük nincs esetleg?

- Dehogynem, íme a zöld csomag, mely tartalmaz egy Tamás Gáspár Miklós összest, egy Nádas Péter kötetsokaságot, egy helyes kis micisapkát (azt hímezték rá a cetlijére, hogy kipa), egy LMP tagsági könyvecskét, továbbá egy négy fal között kiókumlált, a "tudomány" nagyszerű eredményeiről regélő DVD lemezt. Elsajátíthatja a korkórt hintő korongról a műideológiára szomjúhozó egyszeri emberpapagáj, hogy miért is az ősmajomtól származik, miért a fasisztapukkasztó finnugor származás a legtrendibb manapság retek- és gödörklubita körökben, s hogy miért is kell az Akadémia és a Szkeptikus Társaság vélekedéseit bármiféle szkepticizmus és gondolkodás nélkül akceptálnia egy modern ejropéernek. Lényeg az antispiritualitás és a léleklúgozás a felvilágosodás eszmerendszere jegyében.

 

A liberális épp az élet értelmét keresi...

- Ez túl izé... gondolkodós nekem, valami egyszerűbb kellene mégis!

- Íme a barna ideológiai szett! Egy tízkilós aranynyaklánc, egy mulatós CD Bódi Gusztávtól, valamint egy masszív feszítővas a készlet tartalma a könnyebb behatolás érdekében. Ez utóbbit a "Közösülj sokat a segílyért" c. bestseller is segíti, melyet most a nemzet színésze, Stohl András tolmácsolásában hallgathat meg a liberalizmus által felvirágoztatott analfabéta vásárló a dobozhoz mellékelt hangoskönyv jóvoltából. A szettet megrendelő sukár felvilágosultak között egy barna Ladát sorsolunk ki.

- Ez olyan... indiaian keleties. Én nyugatos liberális szeretnék lenni, az sokkal trendibb!

- Itt a piros-fehér-kék sávozású Amerika csomagunk! Mcdonald's törzsvásárlói kártya, előfizetés a Pókember és Batman képregényekre, Sex és New York videókazetta, továbbá sztárlexikon Holowood fantasztikus ülepüledéktúróiról és drogos díszpintyeiről - mindezt most akciósan, csak a készlet erejéig! Aki megrendeli ezen instant személyiségfejlesztő szettünket, az ajándékba kap egy szado-mazo készletet is, csakhogy az avattas prűdség is elbukjon az öreg kontinensen, s a fűvel-fával izélő megamodernista életvitel triumpháljon a fasizmust rabigába hajtva.

- Ez kell nekem, megveszem! Esti bezabálás után beülök a tévé elé egy sörrel, megnézem a szexésnyujorkot, majd hívok egy jóféle utcalánykát, miközben a mocskos nácirasszistákat kárhoztatom egysíkú és bukott életvitelemért. Kiváló, hogy ennyitől már modern, felvilágosult, ejropéer értelmiségi, s demokrata mintapolgár lehet a szavazó, igazán csodás és lélekemelő ez a sokszínű liberalizmus! Megköszönöm minden reggel istenemnek, a manimammonnak, s uramnak, a honi héber helytartónak, hogy efféle értékes, remek és korszakalkotó figurát neveltek ki belőlem a televízió, a pletykalapok és a magyarbálinti iskolarendszer áldásainak hála. Okos ember vagyok, aki megveti a nacionalizmus, fasizmus, rasszizmus és konzervativizmus minden egyes vadhajtását, hisz bemondta a tévé, szajkózta a rádió és írta a tankönyv, hogy ennek így kell lennie. Más út ígyhát nincs egy igazi trendi arc számára, csakis a tudatipari végkiárusítás előrecsomagolt megoldásai...

Tor Salqvist

 
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Jobbegyenes (2788) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1310) Életmód (1) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (7) Sport (729) Autómánia (61) Tv fotel (65) Politika (1582) Belföld (10) Heti lámpás (312) Gazdaság (705) Történelem (18) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7546) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>