Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
df730bee35fb66e99c018f7cbfe53a43.jpg

A nagy Indexes leleplezés

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Németh ’Pitbull’ Zsolt, a MTVA hírigazgatója nem tényleges, csak karaktergyilkossági-kísérlet áldozata lett. A comment:com blognak sikerült ügyet kreálnia abból, hogy a szombat délelőtti antiszemita anticionista Zombbik tüntetésen Zsolt ott volt az eseményről tudósító MTV stábbal.

„Mit keresett Németh Zsolt a Jobbik rendezvényén? Magánemberként volt jelen és csak úgy összetalálkozott a kollégáival? Ha igen, az is gáz. De ha a közmédia hírigazgatójaként ment ki a helyszínre, akkor még nagyobb a baj, mert ez a felvétel bizonyítéka lehet annak a széles körben terjedő pletykának, (…) kézi vezérléssel irányítja a tudósítókat, megírja helyettük a felkonfokat, és lediktálja, milyen hívószavaknak kell lennie az anyagban.”
 
 
Ez szépen sikerült. Megint az a fránya van sapka nincs sapka trükk, de ez már 2.0. Pitbull ugyanis vagy náci, vagy diktátor, viszont itt nem a sapka vagy van vagy nincs dichotómiája működik, hanem a két elem kölcsönös kauzális viszonyban van. Ha nem náci, akkor kézivezérel, ha nem kézivezérel, akkor náci, mert ott volt.
 
Kezdjük az előbbivel. Ti ott az online Népszavánál tényleg komolyan gondoljátok, hogy az MTVA hírigazgatójának nincs jobb dolga, mint hogy munkaideje nagy részét azzal csessze el, hogy megírja az összes felkonfot, lediktálja a híreket? Esetleg még be is tanítja a hírolvasónak, hogyan hangsúlyozzon, mely szavak után tartson hatásszünetet, mikor nézzen jelentőségteljesen a kamerába? És itt jön a csavar az egészben, mivel ha nem kézivezérel, akkor ugyan mi a rákot csinál ott? Nyilván nácul. Lebukott! Úgy tesz, mintha dolgozna, közben meg csak szimpatizál ott a gój-motoros fejével! Ezzel ráadásul lopja is az adófizetők pénzét, mert munkaidőben munka HELYETT szimpatizál! Vagy kézivezérel! És persze bolgárúr teljes rajongótábora összekacsint, és levonja a helyes következtetést: kézivezérel, de élvezi minden percét, mert náci is.
 
Meg úgy általában ha egy tudósító megjelenik egy politikai eseményen akkor azzal eleve szimpatizál? Az Index is? A Klubrádió is? Akkor a Jobbik tényleg bekebelezte az EGÉSZ MAGYAR MÉDIÁT? Jesszumpepi! Aztán délután már mind filoszemiták voltak, mert a Zsidó Világkongresszusról tudósítottak? Esetleg ha kiderül, hogy ott már nem volt jelen az MTV stábjával a Pitbull, mert náci, akkor meg nem kézivezérel?
 
 
Érti ezt valaki?
 
Megjelent egy forgatáson. Ennyi. Persze ha képekkel tudjátok alátámasztani, hogy az összes politikai témájú forgatáson jelen van, de legalábbis a közvetítő kocsiból diktál, esetleg otthonról xboxról irányítja a kameramant, akkor fogadom, hogy egy hétig nem a szolgálati sofőrrel vitetem magam a pilisi szívcsakra tőszomszédságában (ősfás telken) frissen épült szerkesztőségi villánkba, hanem taxizni fogok.
 
Amúgy meg ha tényleg annyira érdekel titeket, kedves index, hogy mi a rákot keresett ott Pitbull, miért nem kérdezitek meg? És hogy ne kelljen kétszer emailezni, egyúttal kérdezzétek meg azt is, mi van a Silacher Tamás kezében azon a szerencsétlen papíron!

tutiblog.com

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Heti lámpás (312) Sport (729) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7546) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Belföld (10) Történelem (18) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Gazdaság (705) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (7) Autómánia (61) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Tereb (146) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2788) Egészség (50) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>