Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
14bc3f45ad81e4274fe456f8c1a1c895.png

Tiltsuk be!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A legfelsőbb Bíróság helyben hagyta a Fővárosi Ítélőtábla korábbi döntését, vagyis a Magyar Gárda jogilag nem létezik. 

Mint ősszel kiderült, már az is bűn (szabálysértés), ha valaki egy betiltott, kvázi nem létező szervezet egyenruháját viseli, avagy olyan öltözködési stílust követ, mely vélhetőleg e szervezet iránti szimpátiáját bizonyítja. De azt hiszem, kár lenne itt megállni. 

Be kellene tiltani az árpád sávos kendők, zászlók viselését, s már azt is büntetni kellene, ha valaki mondjuk a táskájában magával visz egy piros-fehér csíkos kendőt. A legegyszerűbb lenne rendeletileg megtiltani az árpád sávos ruhadarabok, textilek készítését.
 
 
Bár, ha jól meggondoljuk, a magyar zászlót is be kellene tiltani, hiszen a zászló kétharmada az irredenta jelképre, a borzalmas árpád sávokra hajaz. Ha nincs a középületeken a magyar zászló, nem sérti senki érzékenységét. Javasolhatnánk alternatívaként az Európai Unió zászlaját, kihangsúlyozva, hogy a 12 csillag a kék alapon semmiképpen nem Szűz Máriát jelképezi, hanem az európai népek egységét, hiszen a Liszaboni szerződésből is kimaradt a kereszténységre való utalás. De hosszú távon talán a szivárvány színű zászlót javasolhatnánk. Abban mindenki megtalálhatná a neki tetsző színt.
 
Ha már vallás, a legjobb lenne betiltani a szabadtéri vallásos összejöveteleket. Mint például a Szent Jobb körmenetet. Hiszen milyen sok honfitársunk érzékenységét sérti egy ilyen vallásos összejövetel. Nem is beszélve a nekrofília szélsőséges megnyilvánulásáról, hiszen egy halott ember kezét viszik körbe vallásos áhítattal. S egyáltalán ki állíthatja teljes bizonyossággal, hogy Szent István kezéről van szó. Az már szinte szót sem érdemel, hogy a magyar királyok neve elől el kellene hagyni a szent jelzőt, hiszen ez sérti a nem katolikusok érzékenységét.
 
Az ún. Szent Koronát is el kellene távolítani a Parlamentből. Nem több az, mint egy letűnt kor jelképe. Magyarországon demokrácia van, semmi szükség a királyság felemlegetésére. Tulajdonképpen a címerből is el kellene távolítani a koronát, hiszen sértheti azon környező országok érzékenységét, amelyek valaha e Szent Korona alá tartoztak. Bár a legjobb lenne az egész címert lecserélni, hiszen egyes elemei hasonlítanak a sokkal ősibb szlovák címerre. Még csak az hiányozna, hogy a szlovákok felemlegetnék, hogy elloptuk a címerüket.
 
 
 
A legjobb lenne a Jobbikot is betiltani, hiszen csak a bajt kavarják. De a legjobb az lenne, ha a választások másnapján tiltanánk be ezt a fasiszta, irredenta, cigánygyűlölő pártot és így a rájuk adott szavazatokat arányosan szét lehetne osztani a szocialisták és az MDF között. A Fidesznek kár lenne ezekből a szavazatokból juttatni, úgy is összejátszanak a szélsőjobbal.
 
Ha ez sem elég, akkor be kellene tiltani az ún. nemzeti könyvesboltokat és kiadókat, az irredenta újságokat, a Magyar Szigetet, a Kurultajt és az íjászkodást. Ha máshogy nem megy, rendeletileg kellene a kábelszolgáltatókat utasítani, hogy a Hír Tv-t vegyék ki a műsorszolgáltatásukból, de a biztonság kedvéért az ott dolgozókat börtönbe is kellene vetni.
 
A nemzeti zenekarokat is be kellene tiltani. Helyettük ajánlhatjuk a mai fiataloknak Zámbó Árpyt és Korda Györgyöt.
 
A fiatalokat már nem lehet elég korán megvédeni az ordas eszméktől, ezért javasoljuk a történelem tanítás megszüntetését. Helyette állampolgári ismeretek lehetnének és elegendő lenne csak a közelmúlt eseményeiről beszámolni 1919-től. Így a fiatalok mentesülnének attól, hogy sok király felesleges tetteivel ismerkednének meg, nem is beszélve az áthallásoktól sem mentes Árpád fejedelemről. Árpád egyenlő árpád sáv...
 
Rövid távon elegendő lenne az egyházakat a templomok falai közé kényszeríteni, de hosszú távon a templomokat be kellene zárni, vagy egyéb módon hasznosítani, mint diszkó, magtár vagy garázs.
 
A legjobb az lenne, ha a titkos szavazás is megszűnne. Mindenkinek nyíltan, kézfelnyújtással kellene szavazni a választásokon, pártunk delegáltjai pedig megszámolnák a szavazatokat. S így legalább hamar kiderülne, ki is a Jobbik szimpatizánsa. Természetesen időszerű lenne betiltani a jobboldali honlapokat is.
 
 
Tulajdonképpen tudatában vagyunk, hogy a magyar nyelv is sokak érzékenységét sérti. Ezért be kellene tiltani, hogy magyarul beszéljünk. Vannak körülöttünk olyan ősi népek, akik nyelvét nyugodtan átvehetnénk.
 
Tudatában vagyunk, hogy a fenti intézkedések tűzoltó jellegűek, de valahogy meg kell büntetni ezt a tudatlan, fasiszta országot, amely lakói hálátlanok és nem bennünket szavaznak a hatalomba. Ennek a kurva országnak rendes kormány kell, rendes ellenzékkel. A Jobbik ezzel az árpád sávos hisztériával elvetette a sulykot...
 
Nawesh
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7501) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Belföld (10) Vetítő (30) Tv fotel (65) Tereb (146) Mozi világ (440) Heti lámpás (310) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Politika (1582) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (17) Jobbegyenes (2778) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1309) Gazdaság (702) Autómánia (61) Egészség (50) Nézőpont (1) Mozaik (83) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>