Ma 2024 szeptember 14. Szeréna, Roxána napja van. Holnap Enikő, Melitta napja lesz.
6200422d22735a57e0922ba9e1fdc10b.jpg

Nagyon durva: Gordon tisztességes adózásból okít minket!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ebben az ócska, miazmás, nem tél-télben az ember hajlamos tudomást sem venni a nagy eseményekről. 

Menyhárt például még azt sem dolgozta fel, hogy szilveszterkor, Gavra Gábor HVG.hu-exfőszerkesztő utolsó munkanapján valami ]]>charta-féle járta végig a netet]]>, miszerint ]]>a törpikés videóhamisítás miatt]]> kirúgott hávégések a sajtószabadság mártírjai, meg ilyenek.

Volt véleményük, és nem tartották magukban... Vagy ez csak valami szilveszteri poén? Aztán meg majd elvitte a szélütés az egész T-blog Toronyházat, hogy az a szemét Kerényi teljesen lehagyott minket a százas listáról, így nem írhatunk kétszázezerért ]]>a méhecskékről és a pitypangokról basszus]]>

És most itt van ez a Gordon Bogart! A béna Casablanca-átiratok, amelyeknek epekőhajtó mivoltán Joliet Jake Blues már alaposan kidühöngte magát az előző posztban. A Bajnai-agy(evő)tröszt délutánra le is törölte mind a hármat az Együtt-PM honlapjáról.

Menyhárt ezután kezdett csak el gondolkodni rajta, hogy vajon miért? Hogy (miután szegény Gordonnal százszor felmondatták a hülye propagandát, és még utólag nagy melóval ércesítették is a búsképű spániel hangját) miért is lett ciki délutánra a produkció? Mi történhetett? Csak nem leesett a tantusz, és ebéd után Jávor Benit beletekerték a snapszos szekrénybe, vagy megtépték ]]>Szigetvári Richelieu Viktor]]> rajzfilmorrát? 
 

Az egyik verzió, hogy délutánra belátták: Bajnai kurvára nem Humphrey Bogartra hasonlít a Casablancából, hanem inkább Kutya Úrra a Szomszédokból. Csakhogy ennek ellentmond, hogy az önkritika sosem volt a baloldal erőssége. Sokkal inkább a szöveggel lehetett a baj. Úgyhogy ideje kielemezni, miféle agitpropot is mondattak fel szegény Gordonnal, amit délutánra mégis inkább cikinek találtak! Lássuk! (Hiába törölték szegények, valaki bedobta az új linket a toronyház postaládájába...)

Azt mondja a pofa Bajnai-Bogartnak: "Figyelj, én becsületes embernek tartom magam. Kifizetem az adókat, a munkatársaimat sem feketén foglalkoztatom. Nem trükközöm, szeretnék nyugodtan aludni. De azért szeretnék gyarapodni is."
 
Mire B-B: "Nem te vagy az egyetlen, aki úgy gondolja, hogy a kormány nem ezen a világon él...."
 
Majd a válasz: "Jó lenne, ha hazugság nélkül is meg lehetne élni abból, amire mindig vágytam, a saját cégemből!"
 
Bazdmeeeeg, hát ez az! Gordon, az off-shore király, az adócsaláselkerülés és az állambácsi lenyúlásának nagymestere olyan országban szeretne élni, ahol mismásolás nélkül is lehet vállalkozni! Neeeeee, 18-as karikát azonnal!

Tényleg, a sok Hajdú-Bét, Wallis, InterFood, meg miegyéb panama közül a tisztelt Tuti-olvasóra tekintettel röviden csak egyetlenegy: "Bajnai Gordon miniszterelnök a Wallis Zrt. vezetőjeként egy 6,5 millió dolláros, hatalmas profittal járó adásvétel teljes pénzforgalmát bonyolította le az adóoptimalizálás elvei szerint, azaz a magyar adóhatóságot megkerülve, ciprusi cégek beiktatásával - derítette ki a Magyar Hírlap. Az üzlet másik nyertese Kóka János és családja volt..."]]> ]]>]]>Részletek ITT!]]>
 
Gordon, ha így folytatod, nem csak a népszerűségi indexen, de mint moral insanity is alulról fogod kerülni a reggel, éjjel meg este hazudozó Gyurcsány Fletót! Nem lenne egyszerűbb feladni?
 
Nagy becsben tartott olvasóinknak grátiszként íme a másik két törölt Gordon Bogart videó! Hátha abban is találnak valami nagyon-nagyon durvát!

]]>http://www.tutiblog.com/]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Mondom a magamét (7815) Autómánia (61) Belföld (11) Tereb (146) Kultúra (9) Mozaik (83) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Szépségápolás (15) Gazdaság (715) Flag gondolja (36) Heti lámpás (323) Nagyvilág (1310) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Egészség (50) Jobbegyenes (2840) Vetítő (30) Életmód (1) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>