Ma 2024 július 27. Olga, Liliána napja van. Holnap Szabolcs napja lesz.
50e734da7b7e1a09a2d88be83f2782b5.jpg

Kábelbarátok

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Állati nagy médiadiktatúra van ebben az országban.Ebben az országban akkora médiadiktatúra dúl, olyan elviselhetetlen, pattanásig feszült a helyzet, hogy a kétharmados jobboldali kormány semmit sem tesz a UPC nevű cég ellen, amely tegnap – bizonyos körzetekben – kipenderítette analóg csomagjából az Echo Tv-t. 

Miután a magyar kormány és a Médiahatóság hátsó kerülőkkel vagy szemtől szembe nem fenyegeti meg a szolgáltatót, hogy hátrább az agarakkal, ez a mi tévénk, ne bántsátok őket, vissza a csomagba velük, szóval, ha mindez elmarad, akkor a szalámitolvaj és barátai ne ágáljanak a „médiaterror” ellen szivárványos jókedvükben. Ha az Echo Tv-nek nincsenek olyan pártfogói az állami vezetésben, akik a kedvünkért áthágnák a jogi kereteket, akkor nem értem, miért fesztiváloztak a sajtószabadság barátai március 15-én.


Ez az egyik tanulság. Az Echo Tv esete bebizonyította, hogy 2011-ben nincsen sajtódiktatúra Magyarországon. Hiszen senki nem akarja, és nem is tudja megvédeni az Echo Tv-t, és valljuk meg, ilyesfajta nyomásra nem számítunk, és nem is kérünk belőle.

Az Echo Tv és a Magyar Hírlap nem hiszi, hogy nélkülünk nem létezik magyar tömegtájékoztatás. Azt azonban hisszük, hogy sokan szeretnek, néznek bennünket, és a kormánydiktatúra utáni sóvárgás helyett most hadd forduljunk hozzájuk, hűséges nézőinkhez és barátainkhoz. Tesszük ezt annak tudatában, hogy nekünk – még a jobboldali sajtótáboron belül is – sokszorosan nehéz és hátrányos a helyzetünk. Bár a kétharmadból derekasan kivettük a részünket, harcoltunk a gyurcsányi diktatúra és a Jobbik túlzásai ellen, őszintén és bátran tudósítottunk, amikor mások a kivárásra játszottak, és kendőzetlenül szóltunk a magyar sorskérdésekről már akkor, amikor sokan még vissza sem szivárogtak a kétharmados táborba – mindmáig nem dőlnek hozzánk az állami hirdetések, és csak magunkra számíthatunk.

Ma még kevesen értik – talán az elhúzódó győzelmi mámor miatt –, hogy egy-két év múlva a nyakunkon liheg majd a kampány, és ha újra megszólal a kürtszó, hogy csatába hívja a polgári tábort, nagyon fontos volna, hogy a sereg jobbszárnyán az Echo Tv is felvonuljon teljes fegyverzetben. Mert ha gyenge a rajlánc, akkor itt, a mi elárvult helyünkön fognak áttörni. És helyettünk nem lesz senki, aki radikális, őszinte, közérthető módon megszólítson sok százezer magyart, akik a mi műsorainkat, a mi hangvételünket igénylik.

Ha az Echo Tv és a Magyar Hírlap nem hatékony, ha nem jut el a magyar családokhoz, akkor annak az új kormány egész médiapolitikájára döntő hatása lesz.

Kedves nézőink! Az Echo Tv-nek és a Magyar Hírlapnak csak és kizárólag a nyilvánosságban rejlik az ereje. Amit eddig elértünk, önöknek köszönhetjük. Most két ügyben kérjük a segítségüket. Először is: írjanak, üzenjenek a UPC-nek, és kérdezzék meg tőlük azt a csekélységet, hogy miért éppen az Echo Tv-t vették ki a csomagból.

Miért láthatók még mindig az idióta lakodalmas sztárok, miért borzolják az önök idegeit Sas Jóska csasztuskáival és az ócska import-dokumentumfilmekkel? Kérdezzék meg azt is, hogy például a Pax Televízió mellett miért éppen nekünk jutott a megtiszteltetés, hogy kimaradunk a UPC analóg kábeltévé csomagjából.

A másik kérésünk pedig az, hogy vagy változtassanak csomagot, vagy mondják le tömegesen UPC-előfizetéseiket, és válasszanak másik szolgáltatót. Igen, előfordulhat, hogy ha csomagot változtatnak, egy kicsit többet kell majd fizetniük. Kérjük, vállalják a többletköltséget, ha megtehetik.

A történtektől függetlenül az Echo Tv halad tovább a megkezdett úton. Senki sem fog elhallgattatni minket, maradunk, akik vagyunk, és folytatjuk a munkát. Mert mi – függetlenül a körülményektől, a nézettségtől, az elismerő vállveregetésektől és vicsorgó indulatoktól – a hazát és a nemzetet szolgáljuk.

Ebben pedig nincs alku, és nem is lesz soha. Ha a gyurcsányi Magyarországon nem tudták, a nemzeti útját járó Magyarországon sem fogják elhallgattatni az Echo Tv-t és a Magyar Hírlapot.

Szentesi Zöldi László, magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7737) Jobbegyenes (2825) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Egészség (50) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (11) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Gazdaság (713) Vetítő (30) Kultúra (9) Heti lámpás (322) Életmód (1) Nézőpont (1) Mozaik (83) Autómánia (61) Történelem (18) Flag gondolja (36) Sport (729) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>