Ma 2024 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
alkaida-terrorista-iszlam-allam-isis-talib.jpg

Megfenyegette Magyarországot az Iszlám Állam

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet a közösségi médiában jelentette be, hogy a március 22-ei brüsszeli robbantásokat csak egy erőszakhullám kezdetének szánták, és Európában és az Egyesült Államokban több célpontra is lecsapnak – számolt be a 24.hu a ]]>Washington Times]]> cikke alapján.

Az üzenetet az IÁ médiafelelőse, az Al Wafa hozta nyilvánosságra. A cikkben így fogalmaztak:

Ma Brüsszel és a reptér, holnap Portugália vagy Magyarország jöhet.

A cikk szerint azonban közel sincsen szó konkét célkeresztekről, a két európai ország említésével valószínűleg azt akarják nyomatékosítani, hogy a közösség egyetlen országa sem érezheti magát biztonságban, az IÁ bárhol lecsaphat.

A Washington Times további idézetet is közölt a cikkből:

Ők (az elkövetők) azt mondták Brüsszelnek: bombákkal, robbanó övekkel és puskákkal jöttünk. Koporsókban küldünk titeket a pokolba. A Mindenható Allah által klubokban, stadionokban, iskolákban és egyetemeken csapunk le rátok, földön, tengeren, mindenhol. Célba vesszük a hadsereget, a rendőrséget, a nőket, a férfiakat, az időseket és a gyerekeket. Egyikőtöket sem hagyjuk élve.

Egy korábbi cikkben részletezték azokat a borzalmakat, amelyek célpontjaikra várnak, eszerint a nőket eladnák, a gyerekekből pedig katonákat nevelnek, hogy később szülőhazájuk ellen forduljanak.

Forrás: 24.hu

]]>www.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Belföld (11) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Gazdaság (711) Nézőpont (1) Heti lámpás (319) Tereb (146) Életmód (1) Mondom a magamét (7657) Mozaik (83) Jobbegyenes (2815) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Sport (729) Politika (1582) Tv fotel (65) Kultúra (9) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>