Ma 2024 július 12. Izabella, Dalma napja van. Holnap Jenő napja lesz.
aa838026c34e7d51fc9becb10a071b72.jpg

Martell Károly újratöltve

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Olyan idilli időket él napjainkban az egyszerű európai állampolgár, amikor a LuMPenliberalizmus borzasztó bástyái rogyadozni látszanak, a normális észjárás már-már bukottnak hitt harcosai pedig szépen lassan megkezdik az öreg kontinens visszahódítását, {...}

{...} miközben olyan erősen fertőzött földek is frigyre lépnek a világigazsággal, mint amilyen a jamaikai jampikkal, néger vudusokkal és kecskét áldozó tanzániai törzstagokkal ellepett, egykor még frankok által alapított állam.

A sors furcsa fintora, hogy a multikultiellenes megmozdulás élére egy olyan ember állott, aki maga is az internacionalista összevisszaság gyermeke, Sárközy francia elnök vérében ugyanis görög, magyar és zsidó esszencia is megtalálható. A törő-zúzó bevándorlókkal és az úton-útfélen lopó, csaló, gyilkoló cigánysággal azonban még szerinte sem lehet mit kezdeni, az egyetlen logikus és emberséges megoldás a kitelepítésük, amit immár a Strassbourgot - tehát a konzumidióta rasszistázók egyik európai fellegvárát - magában foglaló ország vezetése is meglép. Emlékszünk még, hogy micsoda jajongás hallatszott a "marszejeszt" dúdolók körében a zámolyi cigánybanda apropóján jó tíz évvel ezelőtt? Megannyi liberális sablonszitkot rázúdítottak a magyarra, voltunk nácitól kezdve kirekesztőn át szélsőségesig sok-sok minden... azt kell mondjam persze ennek apropóján, hogy e hungár föld egy bő évdekádnyit rávert akkoriban a "fejlett nyugatra" helyes gondolkodásmód terén.

A francia nép nem volt mindig olyan közröhej közeli balek, mint amilyen 1789 és napjaink között, azaz a szabadkőműves, liberális és '68-as gazemberek által fémjelzett időkben. Egykor a pedofil Cohn-Bendit-féle zsidó, kommunista, liberálanarchista állázadók helyett még Martell Károlyék harcoltak népük szent ügyéért, s a frankság fennmaradásáért, fel is virágzott ez a nyugat-európai nemzet. Akkor, a VIII. század első felében is özönlöttek volna a bevándorlók az őshonos európai földekre, csak épp szembe találták magukat a Meroving seregek kardjaival. Az iszlám veszély ekkoriban a maival vetekedett, keleten már Konstantinápoly kapui előtt álltak az idegen kultúrájú néptömegek, amit kétszer meg is ostromoltak (674 és 678 között, valamint 717-718-ban) sikertelenül. Nyugaton elesett Szicília és a Nyugati-Gót Királyság, s alig telt el egy emberöltő, amikor tervbe vették Allahot imádó muzulmánjaink a Frank Királyság megszállását is. A helyi katonaság persze nem az idegenek jogait és a másság tiszteletét kezdte el szajkózni nonszenszközeli cselekedetet megvalósítva, sokkal inkább a sajátjai érdekét tartotta szem előtt és "rasszista", "idegengyűlülő" módon az ellenállás mellett tette le a voksot. A vezért Martell Károlynak hívták.

Nem tolerálta a multikultit a fegyvert rázó "rasszista szélsőséges"

A beözönlő antifrankita akciózgatókkal tehát a birodalom második embere, a maiordomusi rangban tevékenykedő Martell Károly szállt szembe, s 732-ban Tours és Poitiers között két napig tartó kínkeserves küzdelem során tönkreverte a megszállni szándékozó rettegett erőket. Az ellenséges haderő vezére a csatatéren maradt, hatalmas rémület lett úrrá a pimasz fosztogatók soraiban. A szanaszét vert szaracén szélsőségesek ezután meghunyászkodva szaladtak vissza Hispániába, s láss csodát egy "jogvédő", egy álhumanista, egy kisebbségabajgató kisiparos sem jelezte ellenérzését a csatatéri holokauszt szörnyűségei, továbbá a befogadó szellemiség hiánya miatt. Hiába no, a VIII. század keménysége és könyörtelensége ellenére sem az agyigyagyát okozó filozófiai áramlatairól maradt híres. Martell Károly, a diadalittas fővezér pedig győzelme révén hős és a frankság szellemi vezetője lett, hogyaztán később fia a frank trónt is elfoglalhassa.

Ma Európának új hősök, új Martell Károlyok kellenek, ezúttal ugyanis nemcsak az iszlám előretörés fenyeget, hanem a cionista szupremácia, a fekete afrikai bevándorlósereg és az elszemtelenedő cigányság is hallatja a hangját és követel magának ingyen dínomdánomot, miközben kultúrkörünk együttélési elvárásainak a minimumát sem hajlandó betartani. Sárközy sokak szemében eddig unszimpatikus személyiségnek számított, túlzott héberbarátságát és magánéleti kilengéseit teljes joggal vetették a szemére. A francia cigányság kitelepítésének meglépése azonban egy igen bátor és korrekt húzás a részéről, s miután Olaszország is hasonlóképpen cselekszik randalírozó raj roma Rikárdóékkal, egyre nyilvánvalóbb, hogy az ideológiai sötétség liberalizmus képében jelentkező esszenciája elillanni látszik. Már nem menő a többség "kisebbségek jogai" jegyében történő diszkriminálása és terrorizálása, nem menő a LuMPenség dícsérete. Ébred Európa, ébred Magyarország!

Tor Salqvist

 
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Történelem (18) Nagyvilág (1310) Autómánia (61) Sport (729) Tereb (146) Politika (1582) Jobbegyenes (2823) Heti lámpás (322) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (9) Életmód (1) Egészség (50) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7708) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Gazdaság (713)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>