Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
ac3c61c1417b6390667c91a432fae16f.jpg

Kinek hiányoznának?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ez az év jobb már nem nagyon lehet. Legalábbis ha igaz a hír, amit a Vasárnapi Hírek megszellőztetett (ott már nem elérhető, de többen átvették a cikket. Update írás közben: HVG-től). 

A maszopnak sikerült összetapsolnia 1,8 milliárd (az hány lélegeztetőgép?) adósságot, ezért a számlavezető bankjuk befagyasztotta a számlájukat pár hete.

Mára ígértek tájékoztatást, de egyelőre semmi. Mi meg itt a Toronyházban tűkön ülve várjuk a híreket. Ugyanis nem tudjuk eldönteni, hogy örüljünk-e ennek. Elsőre az lenne a logikus, ha iszonyat ünneplést csapnánk az MSZP életkorával egyező megegyező időn át tölgyfahordóban érlelt viszkivel és import maláj szexmunkásokkal, de gondolkodóba estünk.

Az ugye mindenkinek evidens, hogy ha nem tudják kezelni a helyzetet, az a szocik végét jelenti. Elképzelhető, hogy valami jogi úton sikerül neki elhagyni a süllyedő hajót (igen, ez egy patkányhasonlat volt!!!), és az apparátus egy része új néven újrakezdi ugyanazokkal az arcokkal (ahogy arrafelé megújulni szokás...), de ahogy Kunczemaci és Fodorgabi orra alá is mindig odadörgölte a jobboldal a szadesz hátrahagyott milliárdos nagyságrendű pelenkáját, úgy az MSZP jelenlegi vezetése se tudja magától már soha elhazudni ezt a lehetséges múltat.

Ha csődbe jutnak a szocik, megy mindenki a levesbe.
 
Miért lenne mindez probléma? Két okból. Egy: Félreértés ne essék, mi itt a Toronyházban örömmel vesszük bármely szoci, liberó vagy széljobber párt történelem szemétdombjára kerülését, csak közben tisztában vagyunk azzal, hogy egy párt megszűntével annak szavazói nem tűnnek el, csak átalakulnak. Hogy a párt halálának esetleges bekövetkezte után mennyi emeszpésből lesz Együttes/PM-es/DK-s/Jobbikos/LMP-s, megjósolhatatlan, főleg mert még ki se múltak. Talán az LMP az egyetlen a felsorolásból, akiknek a hízása komolyan nem zavarna minket, de a mégtöbbgordont, mégtöbbjávorbenit, mégtöbbvonát, mégtöbbfletót témáktól erősen felfordul a gyomrunk. Kettő: Akarhat bárki magát ]]>gyakrabban]]> és ]]>alaposabban]]> tökön rugdaló ellenfelet magának bármely jobboldali párt, mint amit az MSZP művelt az elmúlt pár évben. Az bizony már az álom kategória.
 
De akkor ideje elszakadni az álmok világától, nézzük a tényeket! Mert a legnagyobb valószínűség szerint egy combos sorvadás mellet valószínűleg tudják majd kezelni az adósságot (B-terv: Átírják a pártot egy hajléktalanra).

1, Simon Gábor túl korán került parkolópályára, baromira kéne most az a pénz.

2, A Fidesz szívességet tett a maszopnak, hogy letiltotta a kerTV-s reklámokat. Ha nem teszik, akkor az utolsó kampánnyal ez az 1,8 milliárd most lehetne 2,8 is.

3, Fletónak sikerült nagyobb károkat tenni nem csak az Összefogás/Kormányváltásban, de elnöklése alatt az MSZP-ben is, mint azt valaha is remélni mertük.

4, Piréz megígérte, hogy ha megszűnik a párt, akkor a HVG-ben idézett mondatot magára tetováltatja ribancrendszámnak, ahová a pillangót szokták kevésbé komoly és kimért férfiak (igen, itt szerkesztői belejavítás volt - a Piréz): „Van olyan megyei jogú városi irodánk, ahol társadalmi munkában legfeljebb egy idős néni ül a telefon mellett, de ő sem a hét minden napján”
 
A Toronyház tehát egyelőre várakozó állásponton van megszűnés ügyben, de megkönnyezni sem fogjuk, ha mégis sikerül összehozni nekik. Kinek hiányoznának?
 
]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (10) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Jobbegyenes (2788) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (7) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (18) Tereb (146) Sport (729) Szépségápolás (15) Heti lámpás (312) Mondom a magamét (7546) Gasztronómia (539) Életmód (1) Tv fotel (65) Mozaik (83) Vetítő (30) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Gazdaság (705) Politika (1582) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>