Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
f977519c76afdcdd4c7a4d88d617d73a.jpg

Jelszó: Mer' a gárda vótt!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Odaégett a rántotta? Mer' a gárda vótt! Lekésted a napi Barátok Közt adagot? Mer' a rasszisták! Kikapott a kedvenc focicsapatod? Mer' mindig menetelnek! Összetört a legszebb porcelánváza?

Mer' a holokajuszt! Ilyen és ]]>ehhez hasonló]]> életerős érvektől visszhangzik az éter egy-egy Magyar Gárda felvonulás előtt és után a liberálhedonista, retekklubmeghajtott rétegek ricsajozásért felelős osztagainak decibeldöntögető elitegységeinél. A minden magyar, minden nemzeti, minden hagyományos mögé véreskezű veseleverőket és golyószóróval grasszáló gengsztereket képzelgő mesebeszédbenyelő mammonisták nem férnek a bőrükbe, képtelenek eltűrni a nép róluk alkotott lesújtó, ám jogos véleményét. A toporzékolva nácizó, görcsösen anyázó liberállózungkreátorok, ezek a díszpintypereputtypátyolgató potyalesők agyukat eldobva őrjöngenek, amikor aranykoruk végére emlékeztetik őket a változás mellett kardoskodó szadeszfricskázó százezrek. Rúgkapálnak, morognak, éltetik a bukott vadkapitalimust, de szavuk már gyenge, érveik unalmasak és elcsépeltek, fellépésük nevetséges. Ki kell bizony jelenteni, hogy nem nekik hisznek a gondolkodó emberek, hanem a "rémséges rasszistáknak", az "emberevő eszeszeseknek", valamint a "frusztrált fasisztáknak". És ez így jó a nemzetnek. Nagyon jó.

 
 
Te is rettegsz a képet szemlélve?
 
Magyarország ismét Európa zászlóshajója, nálunk indultak meg tudniillik először azok a komoly ideológiai változások, melyeket hosszú távon a nyugati modernejropéer félbolondok se halogathatnak mindenféle bornírt bohóckodásra hivatkozva. Foglalkoznunk kell ugyanis minél előbb a bevándorlás, a multikulti, a vadliberalizmus és a nemzetpusztítás kérdésköreivel. Node miképp vélekednek ezekről a problémákról az európai őslakosok? Miképp reagálnak a bárány bőrébe bújt, toleranciáról prédikáló farkas fárasztó szavallataira kontinensünk lakosai? Egyre örömtelibb módon! Most éppen a züllött életvitel mámoros Mekkája, Hollandia készül ]]>intoleráns lépésekre]]> a ritkítástól rettegő elnyomottak legnagyobb bánatára. Amszterdami napilapok egyenesen a zéró tolerancia elvét pedzegetik a normalitáspárti rendeletek kapcsán, mivel az állati ösztönélet felmagasztalását elvető törvénykezés több "alternatív központ" (értsd buzibár, drogtanya és prostivityilló) bezárását írja elő. A napilapok az irigylésre méltó intézkedések célját is megfogalmazzák: normalizálni kell a városképet! A hedonihilista banzájozók ugyan hörögnek-morognak, tüntetgetnek, de lassan hozzá kell szokniuk, hogy a többség nem kultiválja kulturálatlan őrjöngéseik jogtiprásban kicsúcsosodó nonplusszultráit. Hajrá Hollandia, térjetek vissza régenvolt valótokhoz!
 
 
Hollandia megint szép lesz?
 
 
Amszterdamtól nem messze is zajlik azonban az élet! Anglia a multikulturalizmus és a liberalizmus másik európai fellegvára, itt aztán tényleg minden náció megtalálható, bűnöznek is rendesen a "mélyszegény diszkrimináltak". De nehogy azt gondoljátok, hogy kenyeret és tejet lopnak, vagy esetleg zöldséget tulajdonítanak el az aznapi ebédhez. Ó nem, ezek a csodás erkölcsiségű kisebbségiek nincstelenségükben inkább nőket erőszakolnak, kislányokat rontanak meg és bennszülötteket molesztálnak. A londoni rendőrségi ]]>adatok]]> alapján a csoportosan elkövetett nemi erőszakok 92%-át (!!!) bevándorlók követik el, az áldozatok pedig általában őslakosok. Döbbenetindukáló hab a tortán, hogy a megerőszakoltak 42%-a 19 évesnél fiatalabb, azaz még gyermek. Nesze neked tolerancia, nesze neked integráció, nesze neked megértés és békés együttélés. De persze biztos az éhségtől és a pénzhiánytól jön rá libsilieblingjeinkre az altesti görcs, s csakis a nácigárda miatt mártják meg hímtagjaikat a rasszista fehérekben.
 

 
 
Elnyomott mélyszegények
 
Az okokról persze lehet vitatkozni. Lehet arról késhegyre menő vitákat tartani, hogy a bevándorlók kultúrája, avagy a vérükben kódolt, szabályozhatatlan temperamentum a sok bűntett oka. Mindkét változat mellett léteznek pro és kontra érvek, nem is tisztem állást foglalni ebben az ügyben. Aki azonban a szegénységre, a gárdára, nomeg persze a nácirasszistákra keni a csoportos lincseléseket, nemi erőszakokat, darabolós gyilkosságokat és az emberalatti őrjöngéseket, az kérem vagy tájékozatlan, vagy velejéig rosszindulatú. De persze a legkönnyebb imigyen felkiáltani blikkbalek körökben: mer' a gárda vótt!


Tor Salqvist
 
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (705) Gasztronómia (539) Belföld (10) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2788) Kultúra (7) Autómánia (61) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Szépségápolás (15) Történelem (18) Mozi világ (440) Tereb (146) Mondom a magamét (7546) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Heti lámpás (312) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Vetítő (30) Életmód (1) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>