Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
e394ea6e7e0a3a4ce99aef45d98552f9.jpg

Internet leányai! Liberális nők! Ti mind! Ne szüljetek gyereket!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Tényleg ne! Nem kell a terhességi tesztes dolog, felháborodni se kell! Egyszerűen NE szüljetek! Tényleg, minket is felbosszantott Kövér László, hisz mit képzel? Mit kezdenénk a ti gyerekeitekkel ugyanis?

Elsősorban biztos, hogy apa nélkül nőne fel, hisz magatok se tudjátok ki az. Szexuálisan olyan emancipáltak vagytok, feminizmusban meg annyira élen jártok, hogy a “férfi” fogalmát kizárólag úgy tudjátok értelmezni, mint egy hangyakirálynő. Van is ezért épp elég pasitok a negyven éves korotokig a vagyonokból fenntartott, tinilány kinézetű testetek mellé.

Ne szüljetek gyereket, bontakoztassátok ki magatokat!

Legyetek beszáradt, elviselhetetlen, férfi alkalmazottait egzecíroztató főnökpicsák, akik otthon, magányosan bebaszva posztolgatnak Coelho idézeteket és a meleg barátaiknak zokognak öles posztokon arról, hogy mennyire egyedül vannak.

Ne, könyörgöm, ti ne szüljetek gyereket, mert ha megszülitek, valószínűleg úgy fogjátok “szeretni” hogy abba belehal. Mint egy pincsit, mint egy macskát, mint egy tárgyat, amire jogotok van. Amibe összes feminista frusztrációitokat bele tudjátok ölni, amitől egy lelki nyomorék lesz kamasz korára, hogy aztán maga is a ti szánalmas szar életeteket élje szinte önkéntelenül, örökölve a ti teljesen beteg gondolkodásotokat.

Ne szüljetek egyáltalán, ne házasodjatok, legfőképpen ne éljetek családban! Teljesítsétek ki magatokat úgy, ahogy a média meg a szar propagandátok mondja!

Kísérletezzetek a bi- és homoszexualitással, váltogassátok partnereiteket, dolgozzatok multicégeknél, keressetek jobban, mint egy családfenntartó férfi, hogy aztán – gyerek helyett – azt a rengeteg pénzt költésetek egzotikus utazásokra, sminkre, ruhákra, parfümökre, autóra és egyéb marhaságokra! A végén meg egy vagyont arra, hogy a spermabankból mesterségesen legyártsanak nektek lombikban egy gyereket valami kósza egyetemista spermájából, hogy aztán saját nyomorotokat átültethessétek bele.

Hajrá Internet leányai, csapassátok! De könyörgöm… NE SZÜLJETEK GYEREKET!

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Heti lámpás (310) Tereb (146) Belföld (10) Jobbegyenes (2778) Sport (729) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Egészség (50) Nagyvilág (1309) Gazdaság (702) Vetítő (30) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Történelem (17) Mondom a magamét (7501) Mozi világ (440) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Életmód (1) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>