Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
a269dbbe8c4e2cc659283ed0b3319f16.jpg

Ki a faszagyerek 2015

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Merkel, ki más? Legalább is a keleti parti véleményformáló Time magazin szerint. 1927 óta ők nevezik meg a kiválasztottat, aki vagy ami az Év embere vagy eszköze vagy akármije lesz egy évig.

Szemezgessünk az izgalmas listáról: itt van mindjárt az ismerősen hangzó név, Adolf Hitler 1938-ból, mert „lebonyolította  a Szudéta-vidék és Ausztria egyesítését Németországgal”. Hehe… Akkor már inkább Putyin, aki levezényelte a Krím egyesítését, hát nem? De.

A következő évben megállíthatatlanul jön Sztálin elvtárs, mert „összehozta a szovjet-német megnemtámadási szerződést Lengyelország lerohanása előtt”. Gyönyörű ez is. Majd 1942-ben visszatapsolják Jozsif Visszarionovicsot a „Sztálingrádi csatáért”. Aztán ott vannak ám a kiváló Hruscsov és Andropov elvtársak.

Mindkettőjüknek elévülhetetlen érdemei voltak az ’56-os magyar forradalom leverésében, és erős a gyanú, hogy Andropov a felbujtója egykori tolmácsa, a neves magyar esztéta Elbert János meggyilkolásának. Szerepel a listán Putyin és Obama, a Barack, aki másodszori megválasztása miatt lett kiválasztott.  És ne hagyjuk ki a kétszeres győztes, igen szimpatikus Teng Hsziao Pinget sem.

Ha Lenin elvtársat nem viszi el  szifilisz, biztos, hogy ö is felkerült volna!

Végül fokozva a lista groteszk mivoltát, említsük meg 1951-ből Mossadegh iráni miniszterelnököt, akit ugyan népe demokratikusan megválasztott, de az olajipar államosítása miatt a világ legnagyobb demokrácia-exportőrének ez baszta a csőrét, ezért a következő évben a CIA közreműködésével megbuktatta.

Gyönyörű kis lista, ezért szeretjük.

Angela Merkel a „görög pénzügyi válság ás a migráns- (helyesen: illegális migráns-) kérdésben betöltött vezető szerepéért” lett első, nem FDJ-os agitprop munkájáért. Az utóbbi időben úgyis kapott pár fekete pontot VW-ügyben és a németországi foci vébé miatt, de most végre itt a dicséret az USA érdekeinek feltétlen képviseltéért.

És lehet tovább bővíteni a privát olajvezetéket Oroszországtól Németországig.

Azt gondolhatnánk, hogy Orbán Viktor otthon telesírta a párnáját, mert ő akart nyerni, és mert unja az „Év Feketeseggűje” címet, de biztos, hogy nem így volt. Akkor kezdjünk aggódni, ha egyszer meglátjuk őt a Time borítóján az év embereként.

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (18) Vetítő (30) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Autómánia (61) Belföld (11) Életmód (1) Gazdaság (713) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7708) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Jobbegyenes (2823) Sport (729) Kultúra (9) Heti lámpás (322) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>