Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
952902b34e66d46349cec40ac039b944.jpg

Idegen érdekképviselet a nyilvánosságban

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ha így folytatódik, év végére egy Debrecen nagyságú városnyira duzzad a segélykérő tömeg. Ez nyilvánvalóan kezelhetetlen.

A szélsőség a magyar etnikum megsemmisítését sietteti. Az adócsalótól a közokirat-hamisítóig ezért izzadnak, ebben mesterkednek, evégből robotolnak mániákusan.

Látni ezt évtizedek óta.

Extrémjeik már a pártállamban megkezdték a magyar etnikum tönkretételét, noha dolgozóként – ahogy ők nevezték: proliként - még alapoztak a tömegre. A migránsáradat most a napnál világosabbá tette tervüket.

Immár napi ezer föli ugrott a migránsok száma.

Ha így folytatódik, év végére egy Debrecen nagyságú városnyira duzzad a segélykérő tömeg. Ez nyilvánvalóan kezelhetetlen, ám a médiahazudozás zavartalanul folyik.

Nincs is olyan nagy baj...

Mondják ezt azok, akiknek van hová menekülni. Akiknek pénzforrása kiapadhatatlan. Egy hisztérika "büszkén" vállalja migránsszeretetét! Gyereke nincs. Az adófizetök tartják el, luxusban.

Bénítják a társadalom önvédelmét.

Butítják, altatják az embereket. Jegelik a cselekvést. Címkézik azt, aki az igazat mondja. Fenyegetik, aki önszerveződést szorgalmaz. Eltitkolják a migránsok által elkövetett bűnöket.

Torpedózzák a közszolgálatot.

A cselekedni akaró politikusokra külföldi rágalomáradatot zúdítanak. Milyen nagy kárt okozunk Nyugaton... Mekkora feszültséget keltünk Délen... Ezt sulykolják, miközben saját bajainkról hallgatnak.

Kész helyzetet akarnak kialakítani.

Olyat, amilyenben már nincsen mód a védekezésre. Amikor az idegen tömeg már többségbe kerül, és szabadon – "szabadon..." – garázdálkodhat. Az állam fölszámolása már megkezdődött.

"A legrosszabb tulajdonos az állam."

Ezt szajkózták a külfölrdől megfizetett főkurruptak. Már akkor elkezdték az ország megrogyasztását. Jutalmazták őket. Most ülnek összehörcsögölt vagyonukon, de bármikor odébb állhatnak.

Bankszámlájuk multinacionális.

Nagyvárosnyi migráns a jogállamiságot is ellehetetleníti. Ezért sürgősen cselekedni kell. Törvényességre késztetni a hazudozókat. Demokráciával védeni az értékeket.

Az önvédelemre természetjog bátorít.

Kovács G. Tibor - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Jobbegyenes (2788) Nézőpont (1) Történelem (18) Autómánia (61) Kultúra (7) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Mondom a magamét (7546) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Szépségápolás (15) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Gazdaság (705) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Belföld (10) Tv fotel (65) Heti lámpás (312) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>