Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
1c4eaa3b95392fb2762c33bd7dc51ff1.jpg

Hazánk megint a XVI--XVII. századi szerepben

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

„Többet foglalkozik az EU a tojó hibridek mentálhigiénéjével, mint a kisebbségekkel”.

„Világ előtt szégyen hazánk pusztulása, Minden csata nélkül magyarnak romlása; Nagyhírű nemzetnek prédára hullása, Török dandároknak könnyen kóborlása” – fogalmazott 1663 kora őszén az ismeretlen szerző.

Török dandároknak könnyen kóborlása…

Háromszázhetvenkilenc határsértőt tartóztattak föl a rendőrök Csongrád vármegye déli részén. 98 afgán állampolgárból álló csoport pirkadat után lépte át illegálisan a zöldhatár. Vasárnap az országban tiltott határátlépés miatt 490 embert fogtak el a rendőrök…

Megint Magyarország védi Nyugat-Európát.

„Török pénz” – így nevezték azt a támogatást, amelyet a középkorban német és cseh nemesek gyűjtöttek össze, és csorogtattak Magyarországra, hogy az arcvonal itt húzódjon, az ő falvaik, városaik, várkastélyaik ne kerüljenek oszmán ágyútűz alá.

Zsoldosokat is küldtek – sokra mentünk velük…

Szolnokot harc nélkül feladták, hanyatt-homlok menekültek a Lajtán túlról jött fűzfakatonák. Esztergomnál magyar vitézeket öltek naponta a lerészegedett nyugati díszhadfiak – a törökök üzenték a magyaroknak: vonuljanak el, ők a várfalon kívül szétverik a züllött nyugati bandát.

Hazánkat védtük, egyben a Nyugatot is.

Amely „Nyugat” 1920-ban Trianont adta hálából – miként ez a kőszegi díszkapunál, vagy éppen a szolnoki Tisza-hídnál ma is kőbe vésve kibetűzhető. Balekként kezelt bennünket a Nyugat: mi megállítottuk az oszmán ármádiát, ők békésen töltekeztek.

Majd lerabolták az ország maradék értékeit.

Ezt tették évszázadokkal később, a szovjet ármádia kivonulása után is. Korrumpálással hörcsögölték össze az ipar értékeit, felnyalábolták a pénzzel kitömött bankrendszert, megvetették lábukat a termőföldön, benyomták mancsukat a művelődésbe.

Holott a kulturális selejt éppen a Lajtán túl mutatkozik.

Mint az Európai Bizottság ősemberi primitívségű elnöke, aki a magyar miniszterelnök nyakára csattanós taslit helyezett el. Az annak idején otthon botrányba belebukott Jean-Claude Juncker jól tanúsítja: az Európai Unióba a hazájukból kiselejtezett politikusokat küldik a társadalmak.

Ezt a taslit Brezsnyev sem merte volna Lázár Györgynek lekenni.

Ez a mai elvtársi selejtgyülekezet rendelne el kvótákat a nyomásnak kitett országok adófizetőinek nyakára. Most még „török pénzt” sem csorgatnak a terhek enyhítésére. Az Unió adófizetőinek zsírján fölhizlalt mukik csak tesznek a határövezetek gyötrelmeire.

Luxuslakásban, luxusfizetéssel, luxus-végkielégítéssel…

Az EU, a NATO nem a valós kihívásokkal foglalkozik. Nem saját adófizetőinek, eltartóinak - érdekeit védi. A közösséget irányító selejtgarnitúra a saját zseb megtömésén buzgólkodik. „Többet foglalkozik az EU a tojó hibridek mentálhigiénéjével, mint a kisebbségekkel”.

E mondattal Kövér László a lényegre tapintott – sokévnyi késéssel.

Újságírók több ezerszer leírták ugyanezt – mire egy politikus végre egy fokkal magasabb szintre emelte az immár közhellyé nyűtt megállapítást. Ám ez is valami: sulykolni kell, hogy a néha csököttnek látszó politikai szféra is megértse az egyszeregyet.

Hazánkat végvárrendszernek tekinti Brüsszel.

Ütközőzónának, amely felfogja a való világ közeledését. A politikailag korrekt stílussal lehetetlenné tette a helyzetelemzést. Címkézik azt, aki reális figyelmezetést – azaz közszolgálati jelzést – akarna adni a közösségeknek.

Kérdőjelessé teszik a védekezés elemi, természetes jogát.

Csak a demokrácia jelenthet esélyt. Az emberi jogok kettős mérce nélküli gyakorolhatósága vezethet oda, hogy a jogállamiság helyreálljon a megint magyar védőbástyával óvott vén kontinensen.

Kovács G. Tibor - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1309) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Sport (729) Heti lámpás (310) Életmód (1) Jobbegyenes (2778) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (17) Tereb (146) Tv fotel (65) Belföld (10) Politika (1582) Mozaik (83) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7501) Gazdaság (702)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>