Ma 2024 szeptember 01. Egyed, Egon napja van. Holnap Rebeka, Dorina napja lesz.
0520734f02a78e55c9e7cab29ade7a84.jpg

Gyurcsány már a baloldalon is szalonképtelen

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Immár a baloldal is vállalhatatlannak érzi a fékevesztett hazudozót. Koholmányaival nemcsak magát és pártját, hanem a baloldalt is lejáratta.

Fájdalmasan bukott le saját rajongói előtt is a „hazudtunk reggel, éjjel meg este” politikusa. Gyurcsány Ferenc nem számított arra, hogy az internet korszakában nem lehet olyan önfeledten nagyot mondani, mint ahogyan a kommunista érában lehetett.

A youtube nevetségessé tette a Hazugságkirályt.

Gyurcsány azt lódította, hogy Röszkénél ünneplő, köszönetet zengő tömeg lépte át a határt, és erre a tömegre a miniszterelnök ukázára rontott rá a rendőrcsapat. A youtube precízen szembesítette a füllentőt a valósággal.

„Tudtuk, hogy amit mondunk, az nem igaz.”

Ez a híres őszödi mondat a mostani becsmérlést is híven jellemzi. Gyurcsánynak nem kell bíróság elé állnia, mert „valószínűleg” bűncselekménnyel vádolt meg nagy nyilvánosság előtt valakit. Ez a vád ugyanis annyira nevetségessé vált, hogy bohózattá változtatná az eljárást.

Most nem „reggel, éjjel meg este”, hanem fényes nappal gurított.

A youtube világosan mutatja, hogy eltakart arcú garázdák ostromolják, rugdossák a határkaput, dobálják rendőreinket – miközben Gyurcsány rendőrattakról povedál. A hatóságiak végtelen toleranciával tűrik a rájuk zúduló verbális és fizikai támadást.

És ekkor jön a legnevetségesebb képsor.

Gyurcsány azt hazudja: a rendőrség nyitotta ki a kaput, hogy az ártatlan, önfeledten ünneplő és hálálkodó tömeg beleomoljon a rendőrök galád, váratlan ütlegeibe. Ezzel szemben a felvétel a lehető legvilágosabban mutatja: a garázdák nyitották ki a kaput.

A szavak és a képek brutális ellentmondása porrá zúzta a pártvezetőt.

Ezt a bődületes lebukást már a legelvakultabb Gyurcsány-rajongók sem tudták nem észrevenni. Immár a baloldal is vállalhatatlannak érzi a fékevesztett, bornírt hazudozót. Sületlen koholmányaival nemcsak magát és pártját, hanem a baloldalt is lejáratta.

Az amúgy is – mint mondják – „agonizáló” baloldalt.

Politikus képsorral való leleplezésére az 1990-es évek közepéből is van példa. Egy csökött belügyminiszter az akkor még elsőként nézett állami televízió élő adásában füllentett úgy, hogy a műsor akaratlanul leleplezte, köznevetség tárgyává tette.

Akkor nyugdíjasokat vertek a Kossuth téren.

„A rendőrség nem bántalmazta a nyugdíjasokat” – lódította a belügyminiszter. Az óvatlan tévérendező azonban pont ezekben a másodpercekben rendelt el bejátszást: a képsorok azt mutatták, hogy egyenruhások idős embereket bántalmaznak.

Később ez a hígvelejű kellett Gyurcsány felemeléséhez.

Ma már a baloldal is új elnököt keres a kicsire töpörödött párt élére. A "röszkei beszéd" ugyanis többféle okból most nagy figyelmet keltett, és a lódítás olyanokat is felháborított, akik egyébként rokonszenveznek a baloldallal.

Az egész baloldal megszégyenítését látták a gyurcsányi jelenetben.

Kovács G. Tibor - ]]>www.gondola.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Kultúra (9) Nagyvilág (1310) Mondom a magamét (7787) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Belföld (11) Politika (1582) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Gazdaság (714) Heti lámpás (323) Tereb (146) Sport (729) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2837) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>