Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
Gyurcsány a Soros-terv végrehajtásán dolgozik

Gyurcsány a Soros-terv végrehajtásán dolgozik

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Összenő, ami összetartozik...

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koalíció (DK) a Soros-terv végrehajtásán, a migránsok beengedésén dolgozik, és a magyar határkerítés lebontását akarja.

Hidvéghi Balázs budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: Gyurcsány Ferenc kampánynyitóra készül a hétvégén, ahol Európáról akar beszélni.
    
A Fidesz kommunikációs igazgatója ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: a DK az Európát elárasztó migrációs hullámot akarja megerősíteni.
    
Kifejtette: Gyurcsány Ferenc a kezdetektől fogva nyíltan ellenezte a magyar határ védelmét, majd amikor felépült a kerítés, "elszaladt Brüsszelbe", ahol "bepanaszolta Magyarországot". 
    
Májusban pedig még "Soros György néhány brüsszeli szövetségesét" is Magyarország déli határára utaztatták, ahol feleslegesnek minősítették a határzárat - tette hozzá.
    
A kormánypárti politikus idézte Niedermüller Péter DK-s európai parlamenti (EP) képviselő azon kijelentését is, amely szerint ő lebontaná a kerítést.
    
A DK folyamatosan részt vesz a Magyarország elleni támadásokban Brüsszelben - folytatta Hidvéghi Balázs -, Niedermüller Péter volt például "az egyik kitalálója és a fő támogatója" a Magyarországot pellengérre állító jelentésnek. Megjegyezte: az EP-képviselő az egyik fő támogatója annak "a bevándorlást szervező ügynökségnek" is, amelyet európai szinten készülnek létrehozni, és ami "színtisztán a Soros-tervben szereplő egyik alappillér".
    
Hozzáfűzte, a DK azt is ellenzi, hogy nemzeti szinten lehessen védeni a határokat, ezeket a jogosítványokat Brüsszelbe telepítené. 
    
Ez szintén "a Soros-tervben szereplő egyik fő kitétel" - jelentette ki.
    
Európában egymást érik a terrortámadások, ám a volt miniszterelnök és pártja még mindig nem látja az összefüggést a bevándorlás és a terrorizmus veszélyének növekedése között - mondta.
    
Hidvéghi Balázs összegzése szerint a DK mindezzel kockára tenné az ország biztonságát, és "egyértelműen növelnék hazánkban is a terrorveszélyt".
    
Arra a kérdésre, hogy a Jobbik szerint nem Vona Gábornak, a párt elnökének kell bocsánatot kérnie a nyugdíjasoktól, hanem a Fidesznek, a kommunikációs igazgató úgy reagált: az embereket nem lehet hülyének nézni, és nem lehet sértegetni még Vona Gábornak sem. Szavai szerint a Jobbik elnöke több mint egy hónapja folyamatosan sértegeti a magyar idősek egy jelentős részét, ami miatt várják tőle a bocsánatkérést. 
    
Azzal, hogy ezt nem teszi meg, saját magáról és pártjáról állít ki bizonyítványt - tette hozzá.
    
Egy másik felvetésre közölte: a Fidesz témában indított telefonos és e-mailes kampányának költségeiről az akció végén számolnak be.
    
Az MSZP oktatási programjáról tartott sajtótájékoztatót Hidvéghi Balázs kérdésre úgy kommentálta: a szocialisták oktatáspolitikája egyszer már csúfosan megbukott. 
    
Az MSZP-kormányok idején iskolákat zártak be, "minden szempontból lefelé ment az oktatás" - mondta, hangsúlyozva, hogy ezzel szemben a Fidesz-kormány alatt kiszámítható, államilag koordinált oktatáspolitika zajlik, folyamatosak a fejlesztések, bővült az ingyenes gyermekétkeztetés köre, egyre több diák kapja ingyen a tankönyveit, és a rendszerváltás óta a legnagyobb béremelési program indult el a pedagógusoknak. Szerinte ha a szocialisták megint lehetőséget kapnának, újra rombolnának.

(MTI)

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2778) Mozi világ (440) Nagyvilág (1309) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (310) Történelem (17) Belföld (10) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Sport (729) Vetítő (30) Autómánia (61) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7501) Mozaik (83) Egészség (50) Gazdaság (702)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>