Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
f7b61e86f9665d44f95c2225d343b107.jpg

Amikor együtt ganxtázik a náci, a Demszky meg az amerikai liberális

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Van abban valami megejtő, amikor Demszky Gábor együtt zsidózik az ultrákkal, akik az internetadó ellen monitorokat hajigálnak a fidesz-székháznak. Gyanús ez a Gábor, nagyon gyanús…

Ez készül valamire.

Ez az internet-adó lesz a fidesz vizitdíja. Nem sok, de valahogy mégis olyan, hogy a magyari ember beidegesedik tőle. Hogy miért sikerült 10.000 embert havi 700 Ft miatt az utcára vinni egeret lengetni, az igen egyszerű. A Kormány rezsicsökkentést ígért az embereknek. Nem rezsiemelést. Ha az internetezésből befolyó bevételt meg akarja csapolni a Kormány, az akkor van rendben a magyari ember szemében, ha a multiktól veszi el. Bár utóbb kiderült, hogy ez volt az eredeti szándék, ez az apró tényecske kimaradt a kommunikációból, meg hát ügye csak normális ötletet lehet jól kommunikálni, a szart könnyebb elrontani.
 

Ki gondolta volna, hogy az MSZP-s Gulyás Balázs által szervezett internetadós tüntetést arra is alkalmas lesz, hogy Demszky Gábor újabb lépést tegyen a visszatérés felé. Vagy nevezzük inkább visszasunnyogásnak. Ha az ország így októberben olyan rehabilitálós hangulatban van amúgy is, hátha belefér ő is. Demszky már 23-án is meglepetést okozott a Budai Liberálisoknak, amikor egy kék madár hátán váratlanul belibbent és 12 pontját lobogtatta. Aztán azzal az ő huncut mosolyával belesuttogta a mikrofonba, hogy ő is volt már börtönben, bizony.

Hát ettől aztán megremegett néhány liberális asszonyi térd.

Pedig erre emlékszünk Gabi, nem kell annyit emlegetni, téged baloldali elhajlásért vittek be, amikor márciusban a tüntetők ellen tüntettél, mert akkor még maoista voltál, bizony. Csak azóta lettél ilyen puncibubus. Tulajdonképpen Demszky volt a valamikori SZDSZ tökéletes médiaterméke, porcelánmosolyú, simamodorú donhuán, a minden tehetséget nélkülöző önbizalom, a színpadias nemcselekvés, az érdem nélküli ragyogás szimbóluma. Amolyan vitringyerek. És felmerül a kérdés, hogy nem véletlenül találták meg az index-esek olyan gyakran a tegnapi tüntin. Demszky vissza akar térni. Vagy vissza akar sunnyogni. És ezt a kitűnő alkalmat választotta, hogy újfent hírt adjon magáról. No more corruption, Demszky alive!

Van valami megejtő, ahogyan a volt liberális politikus azt fényképezi, hogyan töri be egy tatabányai szkinder a fidesz-székház kapuját.

Persze nem lehet csodálkozni, azon, hogy az embere az utcára mentek, mert túl sok volt mostanában a feszültség. Ez a gyanús bratyizás az oroszokkal, aztán az ultraliberális amerikai nagykövet kavarása, a kitiltás. Meghogy ebben az országban egy Szijjártó is lehet külügyminiszter… A baloldalnak is sok volt a vereségből, nincs igazán hiteles karakteres politikus, nagy a tanácstalanság. A kormánnyal szemben megfogalmazható (akár jogos) kritikáknak nincs foganatja, nincs szócsöve. Az persze nem feltétlenül a fidesz hibája, hogy ellenzék nélkül maradt, de tény, hogy irritáló, ha nincs, aki olykor betartson a Kormánynak. És így jöhet létre az a tüntilecsó, amiben a neonácik a csípőskolbász, a Gulyás Balázs a vöröshagyma, az amerikai nagykövet meg a paprika.

Nem szabad természetesen elbagatellizálni ezt a tendenciát, az állítólagos neonácikat le kell tartóztatni, aztán megkérdezni ki üzemelte be újra a Kossuth tér visszatér informális hálózatát. A Varga Mihálynak elnézést kellene kérni a hülye kommunikáció miatt, aztán a hülye ötlet miatt. A Kormánynak elnézést kellene kérnie, hogy elfeledkezett az emberekről – továbbá arról is le kellene tenni, hogy a köztisztviselők bérét megemelje. Mert ha az internetadó miatt nem is, a sok unatkozó, lekezelő, de szakértelem nélküli bürokrata fizetésemelésére már nekem is kinyílna a bicska a zsebemben. Könyörgöm, ott vannak a nővérek, a tanárok,a tűzoltók, a rendőrök. Azoknak tessék emelni a fizuját.

Az ellenzéknek el kell gondolkoznia, hogy tulajdonképpen mit is akar, mert internet-adóval nem sokáig lehet embereket az utcára csalogatni. Ha pedig tiszta véleményt akar, akkor az ilyen sunnyogó Demszkyket ki kell lökni a tömegből

Amerikának pedig elnézést kell kérnie Magyarországtól, hogy a nagykövete egy olyan rendezvényen vett részt, ahol náci ideológiát képviselő emberek házakat rongálnak meg

Mert az ciki. Főleg akkor, ha egy 50 perces háttérbeszélgetésből 45-öt a magyarországi antiszemitizmusról kell eltölteni vele.

Mondjuk erre a tüntetésre stílszerűen hippirendőröket küldtek ki, akiknek a szíve virágoskert. Ők voltak tegnap az igazi liberálisok. Mosolyogva elfogadták, hogy vannak ilyen vincseszter-szamurájok is ebben a szép országban. Mert ha egy faszfej kopasz náci az én kerítésemet tépné ki, és azt az intézkedő rendőr mosolyogva végignézné, hát biztos följelenteném.
 
]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Politika (1582) Heti lámpás (310) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2778) Kultúra (6) Tv fotel (65) Életmód (1) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Gazdaság (702) Mondom a magamét (7501) Irodalmi kávéház (537) Történelem (17) Mozi világ (440) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1309) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Belföld (10) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>