Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
06eec31397421dd8e44d57f8594aec83.jpg

Egyedül 2014

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Bajnai Gordonnal összemontírozott, reklámszerepre áhítozó statiszták képei lepték el az óriásplakát helyeket. Együtt - üzeni a szlogen, miközben a főszereplővé kiemelt Bajnai Gordonról szól az egész.

Sehol egy Karácsony, Jávor, Juhász vagy egy Szabó. Gordon mosolyog bűbájosan, szemei a szebb jövőbe révednek: lesz, lesz, lesz! Lesz itt még IMF-Magyarország.

Miközben Bajnai szövetségkötésről és hasonlókról mantrázott, körbevette magát az LMP mórickáival, a júdáspénzért bármire kaphatókkal, és a Milla Juhászával, mára kiderült: nincs itt szövetség, Bajnai egyszemélyes mókája ez az egész, az egész történet róla szól, a pislogásáról, az állítólagos szakértelméről, a Hajdú-Bét ügyéről, a szakszervezeti vagyon szétlopásáról, feltétlen, és megalkuvó EU- és IMF-barátságáról, a nagytőke kiszolgálásról.
 
Bajnai ahhoz is gyenge, hogy saját politikát vigyen. Innen-onnan összelopkodott, összeollózott neoliberlizmus van leöntve erejét vesztett Orbán-ellenes szósszal, pislogva, nyökögve, erőtlenül előadva. Gyengesége karakterében is tetten érhető: egy erőtlen, nyámnyila, ránézésre a faszát a saját seggében hordó pasas, aki az első szigorú szemöldökráncolásra eliszkol a sarokba.
 
Bajnai ettől függetlenül nagyon veszélyes: a gyenge, de eltitkolt ambíciókkal rendelkező sunyi ember mindig veszélyes. Nem tudni, mit akar igazán, és kinek a nevében, csak az látszik, valamit leplezve, de nagyon akar. Bajnai Gordonról nem tudjuk kit szolgálna, de a jelek arra mutatnak, nagytőkés barátait, a pénz urait. Az esetlen milliárdos újra a magyarok pénzére pályázik.
 
Bajnai Gordont hiába emeli az E14 a központba, attól még egy erőtlen, tartalmatlan, üres KISZ-aparattcsik maradt. A one men showhoz ugyanis komoly ember kell. Bajnai Gordon azonban maradt, ami volt: egy gyenge, víziók és gondolat nélküli aparattcsik.
 
Bajnai Gordon vezetőnek is kevés.
 
tutiblog.com

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Nagyvilág (1309) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Heti lámpás (310) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Kultúra (6) Belföld (10) Történelem (17) Politika (1582) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7501) Sport (729) Egészség (50) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Gazdaság (702) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Jobbegyenes (2778)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>