Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
eb84e0b0d36ca88f01424c079669abc0.jpg

Most akkor je suis Lajos, vagy je suis geci?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

“Viktor úgy tűnik tényleg elengedte a kezét, és hát erről sincs feltétlen pozitív, elismerő véleményünk. {...}"

"{...} Legalábbis a szerencsétlen módon soros-idegen médiumoknak most maradt Szélesgabi az űrlényeivel főnöknek, ami nagyobb katasztrófa, mint a Simicska-birodalomba tolt néhány milliárdnyi állami hirdetés”

Nos, mi ugye úgymond a Toronyházban az úgynevezett jobboldalinak kikiáltott sajtóbirodalom részeit képezzük. Meg is kaptuk ezt az eposzi jelzőt, pusztán azért, mert „Az Öreg” címmel Stefka István a „békemenetes” szervez magának blogot, és mert összecuccoltunk a Pesti Srácokkal, akikről meg valaha, valamit félreolvasott a Szilylaci és összekombinálta a Habonyárpi-féle 888.hu-val. De a tény csak azt izgatja fel, aki olvasás helyett stemplik alapján szeret tájékozódni, ezért ezt most hagyjuk.

Történt egy nagyon durva eset. Összecsapott a két kaiju, Simicska (akinek a dolgait már akkor izélgettük, amikor az még nem volt divat) és Orbán (akivel kapcsolatban meg szintén nem fukarkodtunk a „belső kritika” hangjaival). Ettől még nem lettünk se baloldaliak, se belső ellenzékiek, se semmi ilyesmi nem történt. Mi kösz jól vagyunk, és bírjuk Stefkát is, vele ugyanis pont úgy baszott ki ez a Gépezet, ahogy most szétdarálja a jobber sajtót.

Megírtuk a véleményünk a Reklámadóról, ami kapcsán Simicska most felkapta a vizet annyira, hogy az általunk oly nagy előszeretettel használt, progresszív nyelvezetet beemelje a magyar sajtó fősodrába. Tehát ezúton köszönjük Lajos, hogy utólag is igazoltad forradalmi munkásságunk, és végre szívbaj nélkül írhassuk le, hogy geci. Ez főleg Piréz számára nagy megkönnyebbülés, lévén ő az „izé” helyett használja jó ideje.

De megírtuk a véleményünk már jó régen a Simicskáról, aki egy igazi feketeöves oligarcha, aki mellett kiállni akkor sincs kedve az embernek, ha épp mindenkit kirúg a picsába, leváltja az orbánistákat (vajh hogy dönti el Lajos, hogy ki az?), és ellenzékbe vonul, überelve a 444-Index-HVG-ATV vonalat a kálmánolgaságban. Mert az ő önérzetét, illetve gazdasági befolyását nem lehet csak úgy megsérteni, mint holmi liberálbolsevik hülyegyerekét, hiszen ő a Kaiju kolesztársa volt, tehát neki külön jogai vannak.

De nemrég írtuk – írtam – meg a cikket Noam Chomsky nagy bölcsességéről, miszerint a médiákok pénzből vannak, mint minden vállalkozás, és szépen pontokba szedve ott a cikk, hogy mennyire „független” egy mai „független” médium, amelyik most épp úgy Soros Gyuribá seggét nyalva védi a sajtószabadságot, ahogy a jobbos média esetében ez a segg egész máig Simicska Lajosé volt. Viktor úgy tűnik tényleg elengedte a kezét, és hát erről sincs feltétlen pozitív, elismerő véleményünk. Legalábbis a szerencsétlen módon soros-idegen médiumoknak most maradt Szélesgabi az űrlényeivel főnöknek, ami nagyobb katasztrófa, mint a Simicska-birodalomba tolt néhány milliárdnyi állami hirdetés.

Azért gyanús az, hogy épp a Csata napján csesztek ki állítólag 160 közmédiást, akiknek az állását valószínűleg a Simicskától einstandolt Hír TV-s brigáddal fogják bepótolni. De nem hiszem, hogy a baller médiának valaha egy pillanatig igaza szokott lenni, tehát simán lehet, hogy Simicska – aki azért elég régóta rázza a pofonfát – most megkapta egy nagyon huszáros és kissé meglepő lépéssel. És mi itt az új Toronyházban azért nyugodtan alhatunk, és tovább Kaijuzhatjuk Vityát, nem szűnt meg a sajtószabadság.

Tehát nincs média pénz nélkül. Reméljük, hogy épp ezért nincs igaza senkinek, aki most Viktor egyszemélyes sajtószabadság-tiprását látja a múlt heti eseményekben, és csak reméljük, hogy igazából Viktor egyik általunk eléggé támogatott, és régóta várt oligarcha-ellenes lépését láthattuk inkább. Ha az amúgy is a médiába tolnak néhány milliárdnyi hirdetéspénzt, akkor végre el lehetne kezdeni az érdem alapú terítését.

És érdem alatt nem a politikai érdemeket értem, hanem mondjuk valami olyasmit, aminek a végén a többkötetes, elismert költőink, íróink nem a barátokhoz kényszerülnek ebédelni járni a hó végén.

]]>www.tutiblog.com]]> - Szerző: B. Boogleman

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Heti lámpás (312) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Kultúra (7) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Mozi világ (440) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Belföld (10) Életmód (1) Vetítő (30) Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Gazdaság (705) Mondom a magamét (7546) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2788)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>