Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
e4716cffeb0d66f74cd929d019e704c6.jpg

„Ébredj, Európa!”, avagy Soros csatát nyert, de sohasem fog győzni

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Soros György dollármilliárdos, magyar származású matuzsálem át akarja forgatni a világot.

Elhatározta, hogy Európát egy szintre hozza a Közel-Kelettel, Párizst Bagdaddal, Kabullal, Brüsszelt Jeruzsálemmel. Ne érezhesse nagyobb biztonságban magát Európa nagyvárosaiban sem senki, mint ahogy a közel-keleti országokban, városokban érzik magukat az emberek.

Valamiért meg akarja büntetni Európa népeit, főként a németeket, magyarokat azzal, hogy rájuk szabadítja azt az emberáradatot, amelynek az európai kultúra, civilizáció nem jelent semmit, és semmibe is veszi. Németország két vesztes világháború után, a holokauszt terhével is Európa vezető nagyhatalma lett. Magyarország kormánya pedig az állandó EU-s fenyítések ellenére is járja a maga útját, ellenállva a nyomásgyakorlásnak. Soros mindezt nehezen viseli.

Most éppen az Európai Humanista Föderáció fedőnéven működő alakulat próbál egy magyarellenes akciót indítani, „Ébredj, Európa!” című aláírásgyűjtéssel, mert – úgymond – attól tartanak, hogy más országokra is átterjed „az a fajta politizálás, ahogyan a magyar kormány eltávolodik az európai alapértékektől”. Felesleges lenne sorra venni ezeket az alapértékeket, az EU Alapjogi charta hét fejezetének 54 cikkét, hiszen az itt lefektetett elveket a magyar alkotmány (alaptörvény) is tartalmazza, de 2010-től folyamatosan vizsgálták az Európai Unió legkülönbözőbb szervei az Orbán-kormány minden intézkedését Neelie Kroestól Viviane Redingen át Rui Tavaresig, napjainkig, permanensen belekötve akármibe, bármibe, de minden valós eredmény nélkül.

Nagy a valószínűsége annak, hogy az „Ébredj, Európa!” akcióval megmozgatott európai népek, emberek valóban felébrednek, és rádöbbennek, hogy országaik vezetői, az Európai Unió vezetői becsapják őket, és a magyar példa kapcsán feltámad bennük az életösztön, szervezkedni fognak nemzetük, szabadságuk, szuverenitásuk, végső soron az életük megvédése érdekében. Egyébként is manapság már eléggé rosszul csengenek egész Európában a liberális lózungok, például az elcsépelt „európai alapértékek” emlegetése is. Rossz duma – mondjuk pestiesen. Például ha valaki azt állítja, hogy Magyarországon nincsen szólás-, véleménynyilvánítási és sajtószabadság, az nézzen bele egy közszolgálati (a kereskedelmi csatornákat nem is említve) tévé híradójába, ahol tíz-tizenöt másodpercben a bemondó elmondja, hogy egy külföldi kormányfővel vagy államfővel tárgyalt Orbán Viktor, és aláírtak néhány kétoldalú szerződést. Ezek után tíz-tizenöt percben egymás után ismertetik az öt ellenzéki párt erről kialakított véleményét, kezdve attól, hogy teljesen felesleges volt az egész látogatás és szerződéskötés, továbbá Orbánnal már csak ez a kormányfő, államfő áll szóba Európában, és inkább az éhező gyermekek millióival kellene foglalkoznia a kormánynak, odáig, hogy fasisztoid diktátorok randevúja volt a találkozó. A néző a kommentárok után már nem is emlékszik az eredeti hírre.

De folytathatnánk a sort, a példákat a „civil szervezetek” gyülekezési szabadsággal való visszaéléseitől kezdve (pártszékház-foglalásoktól a hídlezárásokig) az egyes neoliberális csoportoknak nem tetsző emlékművek, szobrok megszentségtelenítéséig.

Ez a humanista társaság nem ismeretlen Magyarországon sem. Próbálkoztak nálunk is gyökeret verni, de politikai impotenciája miatt 1998-ban a Fővárosi Bíróság megszüntette a magyar Humanista Pártot. 2003-ban újraéledtek, és 2009-ben az LMP-vel közös listán még az európai parlamenti választáson is indultak, de nem szereztek mandátumot a 2,6 százalékos eredményükkel. Na majd most, Brüsszelben bizonyíthatnak a „humanisták”, és változatlanul a magyarok ellen!

Nem vitás azonban, hogy ez az idei bevándoroltatás sikeres liberális akció. Senkit se tévesszen meg sem a párizsi merénylet után kihirdetett hadiállapot, sem a brüsszeli terrorellenes, kijárási tilalmas, iskolabezárásos, metróleállításos mutatvány, terepruhás, sállal eltakart arcú, mellükön keresztbe vetett szuper géppisztolyos katonákkal, rendőrökkel. Ettől a terroristák és leendő terroristák nem ijednek meg. Mindez része a bevándoroltatási akciónak. Színjáték a lakosságnak, és legfeljebb csak bennük kelt félelmet, szorongást az erődemonstráló látvány, ami ennek a célja.

Közel egymillió migráns azonban már bejutott 2015-ben Európába, és senki sem tudja őket innen kitenni vagy bárhová visszaküldeni, akármilyen megállapodásokat is írnak alá a hetente ülésező EU-s vezérek. Addig-addig tétlenkedtek, ülésezgettek, csúcstalálkozgattak az Európa-áruló elit tagjai, amíg bejött ez az egymillió, ki tudja, honnan és milyen szándékkal, és már senki sem tudja, sőt nem is akarja őket visszaküldeni. Porhintés, időhúzás volt az egész tanácskozásdi, ami csak azt szolgálta, hogy az események, az ideözönlés visszafordíthatatlan és a cselekvés már elkésett legyen. Az idegenáradat pedig maradni fog Európában, ahogyan azt Soros György dollármilliárdos eltervezte.

Soros most csatát nyert, de a győzelem a miénk lesz. Az európai nemzeteké, embereké. Mert Európa örök és az is marad.

Somogyi János - A szerző nyugalmazott ügyvéd

]]>www.magyaridok.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2778) Politika (1582) Heti lámpás (310) Mondom a magamét (7501) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1309) Sport (729) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Gazdaság (702) Mozi világ (440) Tereb (146) Belföld (10) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Történelem (17) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>