Ma 2024 április 26. Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.
f49ae00f28aeb32bc8a77590a1199430.jpg

Bajnai is elkúrta

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nem kicsit, nagyon. Hát miért nem a választás éjszakáján borította a teli bilit a szövetséges társak nyakába?

Ott volt a ziccer: szája előtt a mikrofon, arca Magyarország valamennyi televíziójának képernyőjén - simán lehetett volna a választások éjszakájának második legfontosabb híre, amint megvetően hátrabökve kijelenti, hogy ezekkel többet soha. Ha a színpadra sercint egy egészségeset, az se lett volna sok.

Ehelyett beállt a hisztiző Mesterházy meg a vereségittas Gyurcsány mögé komolyan bólogatva kezet tördelni, és még meg is köszönheti, hogy aznap valamiért elmaradt az Internacionálé.

Kedd reggelig tartott, mire az Együtt-PM agytröszt rádöbbent, hogy a helyzet még annál is durvább, s Szigetvári Viktor társelnök körbeküldte a levelet, miszerint elveikből, önállóságukból nem engednek, s ezért valószínűleg parlamenti frakció nélkül vágnak bele a magyarországi korszakváltásba.

De vajon mi tarthatott egy teljes napig? (Mondjuk az utolsó lökést valószínűleg Mesterházy Attila hétfői okfeltáró mondata - "Szerintem volt és van kormányváltó hangulat..." - adhatta meg.) Mert remény már vasárnap előtt se volt, aztán meg pláne.

Talán kellett 24 óra, hogy Bajnaiék részletesen végigböngésszék és megemésszék az elmaradt kormányváltás mandátumot szerző képviselőinek MSZP-felőli listáját. A névsorból ugyanis világosan kiderül, hogy a Magyar Szocialista Párt a legkevésbé sem érte még el a mélypontot, hogy van tér bőven lefelé. Mesterházy spanok, Mesterházy spanok kabinetfőnökei, segéderők, haverok, buli, Fanta - mintha valaki végigsétált volna a pártelnöki folyosón az országos lista feliratú papírra másolva az ajtókra biggyesztett névtáblákat.

Fodor összeül a DK-val, az Együtt külön frakció nélkül, a szocialista padsorokat meg feltöltik a Mesterházy-káderek - ezt kínálja most a baloldal Magyarországnak, miközben az összefogás-zigóta Milla közösség éppen szerteszalad, hogy választópolgár se nagyon maradjon a történetben. A 2018-as választás eldőlni látszik.

Dévényi István - hetivalasz.hu

]]>www.hetivalasz.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Belföld (11) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2793) Kultúra (7) Autómánia (61) Egészség (50) Politika (1582) Tereb (146) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7561) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310) Gazdaság (706) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Mozaik (83) Történelem (18) Heti lámpás (312) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>