Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
86e99a7cc1cb043c6bae09f7c8319695.jpg

A terrormigráció ismérvei

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A XXI. század történelmi produktuma: a terrormigráció. Területfoglaló hadjárat: államok szétzilálásának fegyvere.

A XXI. század történelmi  produktuma: a terrormigráció. Területfoglaló hadjárat: társadalmak tönkretételére szolgáló hadművelet, államok szétzilálásának fegyvere. Bizonyos előkészítés után, nemzetközi politikai és maffia-együttműködéssel megkezdhető, és folyamatosan tökéletesíthető.
 
Most tanuljuk – bőrünkön.
 
Az  emberek életvitelszerű áttelepülése születési országukból egy másik országba. Az áttelepülők általában igyekeznek az új hazájukban legalizálni helyzetüket, ezért munkavállalási engedélyt, majd ]]>állampolgárságot]]> kívánnak szerezni” – írja a világhálós lexikon.
 
 
 
Ez a folyamat régóta tart.
 
A terrormigráció azonban új fejlemény. Egyik ismérve: a tömegesség. Akkora emberfolyam ömlik adott országba, hogy azt már az állam ellátni képtelen. Szeptember 6-án Netanjahu izraeli miniszterelnök ezt úgy fogalmazta meg: Izrael „igen kis állam és sem a földrajzi, sem a demográfiai mélysége” nem teszi lehetővé tömegek befogadását.
 
Sokan egyetértenek vele.
 
A tömegesség szétzilálja az államigazgatás több évszázad alatt kikristályosított rendszerét. Követhetetlenné válik a törvényesség, összeomlik az egészségügyi rendszer, sőt: a bakrendszer is megsemmisül.
 
A dzsungel „törvényei” lesznek úrrá a széteső társadalmakban.
 
Fontos ismeréve a terrormigrációnak a katonai jellegű szervezettség. A folyamat figyelőinek feltűnik, hogy a migránsok többsége katonakorú férfi, kisportolt alkattal, és egységes, fegyelmezett magatartással.
 
Mindenkinek van adóvevője: okos telefonja.
 
Jól el vannak látva pénzzel, ezt bankban veszik föl. Jólöltözöttek, s csaknem szabályos rendben vonulnak.
 
Önmagában ezzel a menettel megfélemlítik a helyi közösségeket.
 
Nem is akarnak barátságosnak látszani.
 
Akciókat indítanak, amelyekkel rendőrsorfalat igyekeznek áttörni. Itt feltűnnek a parancsnokok, akik hangosbeszélőn vezénylik a rohamot. Fenyegetik a rendőröket, közvetve – a médián át – a társadalmat.
 
Mindezt korábban előkészítették.
 
Liberális politikusok korrumpálásával, az oktatás, a kultúra lezüllesztésével, szekták szervezésével gyengítik a közösségeket.
 
A balliberális politikusok megszállják a törvényhozásokat.
 
Olyan törvényeket hoznak, amelyek védtelenné teszik az országokat. Olyan úgynevezett „jogelveket” vésnek kőbe, amelyek sok évezredes valódi elveket tesznek hatástalanná. Relativizálják a bűnt.
 
A családokat is szétverik.
 
A média megszállásával elhülyítik az ifjú nemzedékek nagy részét. Hatalomhoz juttatják bábjaikat, megmondóembereket formálnak, elfogadhatóvá hazudják a bűnözőket, lejáratják a becsületes embert.
 
Aberrált énekessel nyeretnek meg nemzetközi dalversenyt.
 
Mindez azt mutatja, hogy a terrormigráció több évtizedes előkészítést igényel. Masszává kell áztatni a társadalmakat, hogy ne tudjon védekezni a terrormigráció fenyegetése ellen.
 
Proletár tömeget kell kialakítani.
 
Magában a lebonyolításban korrumpált „civilekkel” mutatnak be tüntetést, elmeháborodott politikussal mondatják el, hogy az, ami a videófelvételeken egyértelműen látszik, az nem úgy történt.
 
Hanem: békés ünneplőket támadott meg a gaz államhatalom…
 
Ami egyébként megtörtént, csak nem most, hanem 2006. október 23-án „a szabadság fővárosában.”   Akkor alapvető emberi jogaikat gyakorló polgárok tömegébe lövettek bele gumitölténnyel.
 
És verették véresre viperával a fiatalokat.
 
Az is az előkészítést, a meghunyászkodásra kényszerítést szolgálta. Nincs apelláta az ellen, amit az oligarchia diktál. S a felsőbb, a nemzetközi oligarchia most a terrormigrációt diktálja, ez felel meg érdekeinek.
 
Megszüntetni az országokat.
 
Nem fog sikerülni, az intelligencia felülemelkedik az oligarchák sátáni ügyességgel végrehajtott, de mégis, alapvetően primitív szándékú háborúja ellen. Sok kárt okoznak még az emberiségnek, de a szenvedés kiérleli a válaszokat.

A demokrácia, a jogállamiság legyűri az oligarchák aljas vezérkarát.

Kovács G. Tibor - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Vetítő (30) Gazdaság (702) Nagyvilág (1309) Tereb (146) Mondom a magamét (7501) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Kultúra (6) Jobbegyenes (2778) Nézőpont (1) Történelem (17) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Életmód (1) Belföld (10) Heti lámpás (310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>