Ma 2024 október 18. Lukács napja van. Holnap Nándor napja lesz.
Lukácsi evangéliuma

Lukácsi evangéliuma

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A szakértő asszonyka pár esztendeje saját aktképével tisztelgett a nemzetközi holokauszt-emléknap áldozatai előtt.

Ahogyan várható volt, a haladó sajtó Bese Gergő valamennyi bűne mögött az egyház és a velejéig romlott nemzeti oldal politikai közösségét sejti. A leghaladóbbak egyike, a Hírklikk magát Lukácsi Katalin politikust és hitoktatót kérdezte az ügyben. Lukácsi úgy látja, hogy az egyházkép, amit Bese Gergő képviselt, hiteltelen és hazug, de a történet ennél sokrétűbb.

Az egyháznak mindenesetre önvizsgálatot kellene tartania, hiszen tudott a pap ügyeiről. 

Lukácsi a melegséget elítélő Semjén Zsolt KDNP-elnök magatartását is bűnösnek tartja. (Mondjuk, utóbbin nem lepődünk meg azok után, hogy Katalin hitoktató – még KDNP-tagként – a 2017-es Pride-felvonuláson azt bizonygatta, „Jézus is részt venne rajta”.)

A szakértő asszonyka pár esztendeje saját aktképével tisztelgett a nemzetközi holokauszt-emléknap áldozatai előtt. 

A döbbent reakció­kat látva sietett kijelenteni, nem a magamutogatás volt a szándéka: „Szerencsére legtöbben megértették az egész üzenetét”. (Érdekes, én csak meghökkent kommentekkel találkoztam: „Mi ebben a megemlékezés?”, „Reménykedjünk, hogy ellenzéki honanyák nem követik a példáját a parlamentben” „Mit mondjak, q…rva erős kép…”, „Valami orgiá­ról mehetett haza” stb.) A Vasárnap című lap két hitközségi elöljárót is megszólaltatott a „Lukácsi-megemlékezés” kapcsán. Kiderült, sem Radnóti Zoltán főrabbinak, sem Megyeri A. Jonatán rabbinak, a Neokohn főszerkesztőjének, „nem jött át” a kebelbarát üzenet. Mindketten úgy vélték: a test túlhangsúlyozása elvonja a figyelmet a lényegről.
Mint látjuk, Lukácsi leginkább magáról rántja le a leplet.

Pilhál György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (9) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Autómánia (61) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Vetítő (30) Sport (729) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (332) Mondom a magamét (7892) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2860) Egészség (50) Tv fotel (65) Flag gondolja (37) Életmód (1) Belföld (11) Titkok és talányok (12) Gazdaság (718) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>