Ma 2024 augusztus 10. Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna, Tiborc napja lesz.
Nyílt levél Kövér Lászlónak

Nyílt levél Kövér Lászlónak

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kellene tanulni demokráciát Brüsszeltől.

Tisztelt Házelnök Úr!

Az elmúlt hetek bebizonyították a világ számára, hogy Magyarországnak, a magyar Országgyűlésnek van mit elsajátítania a demokrácia gyakorlatából. Miután Brüsszel rendszeresen kioktatja a magyarokat demokráciából, ezért javaslom, szívlelje meg Brüsszel hasznos tanácsait.

Kérem, mit kérem, követelem a magyar nép nevében, hogy vegye át azt a gyakorlatot, miszerint csak az szólalhat fel a parlamentben, aki a kétharmadnak szimpatikus. Kikérem magamnak, hogy Gelencsér „elb…sztam” Ferencnek joga van beszélni. Nem igaz, hogy nem tudja megoldani, hogy ne beszéljen. Nekem most ne jöjjön a demokráciával, meg, hogy az ellenzéknek is van joga. Nincs! Tanuljon végre Brüsszeltől!

Kérem, sőt követelem, hogy a bizottsági tagságokat csak a fideszes kétharmad lásson el! Elnök Úr, kérem, hogy ne is mondjon semmit, csak tanuljon Brüsszeltől! 

Tisztelt Elnök Úr!

Higgye el, csak a jó szándék vezérel, mert megint jön majd egy eljárás, egy büntetés, amikor Gelencsér „elb…sztam” Ferenc felszólal, vagy amikor rájönnek, hogy az ellenzéknek is van bizottsági helye. Nem, ezek semmiképpen sem kívánatosak, egyetértek Brüsszellel. 

Tudom, Elnök Úr, mitől fél, mert én is emlékszem, amikor a magyar Országgyűlés bevezette a brüsszeli vagyonnyilatkozati módszert, azonnal sikítottak Brüsszelből, hogy ez lehetőség ad korrupcióra. Ők csak tudják, hiszen évek óta gyakorolják. 

Elnök Úr! Legalább egy próbát megér, hátha Budapesten is demokratikus, ami Brüsszelben az: legalább az ellenzéki felszólalásokat tiltsa be. Kérem!

Köszönöm!

Tóth Tamás Antal - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Szépségápolás (15) Politika (1582) Flag gondolja (36) Heti lámpás (323) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2833) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7760) Autómánia (61) Vetítő (30) Kultúra (9) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Mozaik (83) Történelem (18) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (714) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>