Ma 2024 július 19. Emília napja van. Holnap Illés napja lesz.
Teflon az ábrázaton

Teflon az ábrázaton

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Azóta sok vizet leeresztettek a lopott Apró-villa úszómedencéjéből…

Gyurcsány Ferenc is reagált az orosz ellenzéki vezető, Alekszej Navalnij halálhírére. „Putyin megölte ellenfelét, az orosz elnök gyilkos. (…) Arcpirító szégyen, hogy a mai magyar kormány egy gyilkos szörnyeteg barátjává szegődött, annak kitartottja, kézben tartott ügynöke lett. (…) Ha tudni akarjátok, hogy milyen egy gyilkos barátjának lenni, kérdezzétek meg a magyar kormányfőt!”
(Egy kommentelő: „Ugyan, Feri, te simán kezet fogtál már gyilkosokkal. Például Kádárral, Apró Antallal. Utóbbinak az unokáját is elvetted, sőt beköltöztél a vérdíjként kapott villájába.”)
Nem igazán értem Láriferit. Orbán Viktor talán meghívta Putyint a házába vacsorázni? Vagy kutyát ajándékozott az orosz elnöknek? Esetleg flörtbe hajló szenvedéllyel nézett Vlagyimir szemébe? Arra viszont határozottan emlékszem, hogy a DK-elnök bő évtizede még önfeledten rajongott az orosz elnökért. 

Önmaga számolt be annak idején a Putyin iránti szenvedélyes vonzódásáról. Ugyan ki ne hallott volna az orosz vezér Apró-villában tett, Totó kutyával színesített családias látogatásáról? A kedélyes vizitet pillanatra sem árnyékolta be a pártállami múlt vagy a morális aggály. A habzóborász később arról tájékoztatta Putyint, hogy gyermekeit okvetlenül meg fogja taníttatni oroszul. Miferink még a 2009-es bukása után is kapott moszkvai meghívást.

Azóta sok vizet leeresztettek a lopott Apró-villa úszómedencéjéből…

Gyurcsány ma már gyilkosnak nevezi Vlagyimir Putyint, Orbán Viktort pedig az orosz elnök barátjának. Hogy mi minek nevezzük Gyurcsányt, azt nem bírná el a nyomdafesték.

Pilhál György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Autómánia (61) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Kultúra (9) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7719) Belföld (11) Egészség (50) Történelem (18) Gazdaság (713) Heti lámpás (322) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2825) Életmód (1) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Nézőpont (1) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>