Ma 2022 október 03. Helga napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Vajon mit jelenthet Gyurcsánynak és nejének a nemzeti összetartozás?

Vajon mit jelenthet Gyurcsánynak és nejének a nemzeti összetartozás?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Klára asszony megnyilatkozásaiból tudjuk...

Az idei Nemzeti összetartozás napján mutatkozó közösségimédia-aktivitásuk alapján csak annyi derült ki, hogy Fletó ültetett egy lestyánt, amivel Klári nem tud mit kezdeni, mert nagyra nőtt.

A baloldalnál komoly hagyománya van annak, hogy nem tudnak mit kezdeni a határokon átívelő nemzet gondolatával. Kommunista örökség ez, amit levetkőzni ide s tova harminc éve nem tudnak.

Ennek talán egyik legundorítóbb pillanata az volt, amikor 23 millió románnal fenyegetett anno az MSZP a kettős állampolgárságról szóló népszavazáskor, de azóta annyi a határon túli magyarságot támadó kijelentés és megmozdulás volt a baloldalon, hogy felsorolni is nehéz lenne.

Éppen ezért nézzük a jelent inkább.

A Gyurcsány családnál úgy tűnik idén sem változhatott sok minden, ugyanis a DK ezen a napon is csak a szokásos O1G kommunikációt tolta. Fletó Facebook-oldalán síri csend. Úgy tűnik ennyi jut eszébe a nemzeti összetartozásról.
Klári oldaláról egy igen érdekes megoldásra váró családi probléma került a nyilvánosság elé. Ő ugyanis arról posztolt, hogy Feri ültetett egy lestyánt a kertbe a túl nagyra nőtt és nem tudják már hol felhasználni a leveleket.

Elgondolkodtatja ugyan az embert, hogy a szemlőhegyi lestyánnak mi köze van a nemzeti összetartozáshoz....de nagyon nehéz lenne belemagyarázni bármit is.

Mondjuk lehet úgy is nézni a dolgot, hogy addig jó míg Gyurcsányék nem szólnak ezekhez a dolgokhoz hozzá, mert addig sem rombolnak.

Nem szabad elfelejteni, hogy]]> Fletó és beosztottjai voltak]]> azok, akik még 2019-ben is leszavazták a parlamentben azt, hogy a 2020 a Nemzeti Összetartozás Éve legyen.

Klára asszony megnyilatkozásaiból pedig azt tudjuk biztosan, hogy ő az Európai Egyesült Államok víziójában hisz igazán. Nála igazából a kommunista internacionálé cserélődött csak le egy másikra. Sehol a nemzeti összetartozás.

]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Gasztronómia (539) Tereb (142) Kultúra (6) Mozi világ (440) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Sport (729) Nagyvilág (1464) Heti lámpás (260) Mozaik (83) Belföld (8) Irodalmi kávéház (514) Gazdaság (667) Életmód (1) Jobbegyenes (2431) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6349) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>