Ma 2024 július 19. Emília napja van. Holnap Illés napja lesz.
Győzelmünk kovácsai: 444

Győzelmünk kovácsai: 444

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Időnként kételkedsz a Fideszben? 

Beveszed az ellenzéki média uszító hangulatkeltését, vagy éppenhogy arra vágynál, hogy szeretett pártodból a jelenleginél sokkal több Fideszt kapjál, és emiatt vagy időként morcos Magyarország piacvezető politikai erejére? A kétségek eloszlatására szolgál rovatunk, amely meggyőz téged arról, hogy a Fidesz ellenségein szétnézve, és azokat pontosan megismerve milyen jó helyen lesz a te becses szavazatod jövőre is ennek a csodálatos pártnak a neve mellett!

444-et olvasni fideszesként szinte kötelező. Nem túl sűrűn, de időközönként bizony igenis kell a kisportolt, definiált izomcsoportokból álló szervezetnek egy kis liberális ajvékolás. Ilyenkor elég csak néhány apró hírmorzsa, egy-két elemzés, valamint az elmaradhatatlan kommentfolyam állandó szerzői, és minden állítólagos kétség szertefoszlik. Ez a hírportál az, amelyik saját maga szerint mindenkinél többet tud a világról.

Mindenkinél többet tud a magyarok problémáiról (amiből kettő van: a Fidesz és Orbán Viktor).

Mindenkinél többet tud a minőségi életről. Mindenkinél többet tud a mostanában haladónak számító politikai és társadalmi nézetekről. Mindenkinél többet tud a minőségi étkezésről (Budapest legjobb hamburgerének kihirdetéséért majd megütköznek a többi libsi portállal), valamint mindenkinél többet tud a követésre érdemes külföldi, és persze a lesajnált magyar fociról is, élén annak zászlóshajójával, az MTK-Budapesttel!

Na és emlékeztek még, amikor a norvég-magyaron a szünetben hagyták a fenébe a szar-kleinheislerezést (akit a tudjukki rakatott be a kezdőbe a dilettáns Storckkal), és inkább átálltak, mert vezettünk? Jó szar lehetett utána kialakult álláspont nélkül várni-várni és várni, hogy akkor a következő júniusban most a 0rbán stadionjainak feleslegességéről értekezzenek tudományos grafikonokkal, vagy inkább ők legyenek a legeslegnagyobb, műanyagparókás utcaszurkolók a riksás pesti flaszteren. Aztán jött Szalai és Stieber, eldöntötték a dilemmát, a Margit körút környéke pedig hirtelen Ramblává változott, ahol annyira mégse rossz élni, de persze nem 0rbán miatt, hanem ponthogy az ő ellenére…

Persze érthető, hogy a fikakultúrán nevelkedett, heherészős-szívós, „gecire cinikus” 444-es hülyegyerekeknek leginkább az szerepidegen, amikor nem valami ellen, hanem valamiért kéne kiállni. Ilyenkor szenvednek csak igazán, és más ötlet híján az Index-emlőkön nevelkedett szőrös hipszterek az anyaportáljukon tevékenykedő Munk Vera, Földes András és Miklósi Gábor nyomdokain kezdenek kedves-érzelgős bohócdoktorkodásba, bocinézésű barna szempároktól, furcsán nyílegyenes harapásnyomoktól és távolból felsíró kisebbségi csecsemőktől remélve most kivételesen némi empátia kiscsikarását az általában cinizmussal táplált liberális olvasóból. Ebben a versenyben eleve esélytelenek, és hogy a 444-nek mennyire nem megy az ilyesmi, azt jól bizonyítja Bede Márton. Még saját köreikben is köznevetség tárgya, hogy a néhai Matula fenegyereke bohém ifjonti évei után kénytelen „Az a baj, hogy továbbmennek” című legendás vezércikkeivel megkeresni a szakállolajra meg barcelonai gasztrohétvégére valót.

Kábult kollégái pedig kicsit se jobbak nála.

Vajon hisznek ezek bármiféle, általuk hirdetett nemes elvben? Például tényleg igyekeznek megvalósítani a nemek vágyott, totális egyenlőségét? Akkor miért nem merik saját, fiúnevükkel aláírni a feministarovat vérgőzös posztjait? Persze több év kizárólagos férfiuralom után nagyhirtelen elkezdtek nőket is felvenni (már kettő is van + a fotós kishölgy, akit a rohadt fideszesek erőszakkal tettek ki a rendezvényükről, ja, vagy mégseJ), hogy forró krumpliként passzolják hozzájuk a hatalmas tehetségükhöz mérten számukra bizonyára túlontúl alantas RTL-es repicikkek megírását.

Mit gondolnak vajon ezek után a nők testének áruba bocsájtásáról?

A prostitúció fogalmába az amúgy kívánatos és haladó összevissza kefélés fér csak bele, de kommersz sorozatok nézetése nőkkel, majd ]]>utána pozitív véleményű fizetett cikk elkészíttetése]]> az nem? Megírathatnátok ugyan Sixx-el is, de ő többet keres, mint nők? Azért nem? Még a beütött szemgödrű haverjának is a nála alacsonyabb rangú és fizetésű lányoktól kért sminkkészletet? Megannyi kérdés és dilemma, amit az amúgy őszinte és hűséges kommentelőtábor csak tovább szaporít.

Mindenesetre a morál örök elégedetlen világítótornya addig ellenzékben lesz, amíg el nem érik, hogy Magyarországon Justin Trudeau miniszterelnök kormányozza majd a pénteki nagyimára a gránátvörös-kék nemzeti színekbe öltözött igazhitű népességet, akik a szertartás végeztével bizonyára valamelyik közeli és menő streetfood-truckból csillapítják farkaséhségüket.

Mi, normális emberek pedig addig is olvassuk őket szorgalommal, jövőre pedig válasszuk ismét a normálisak pártját, a Fideszt!

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (11) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Gazdaság (713) Autómánia (61) Tereb (146) Politika (1582) Sport (729) Flag gondolja (36) Kultúra (9) Történelem (18) Nagyvilág (1310) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2825) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7719) Életmód (1) Tv fotel (65) Heti lámpás (322) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>