Ma 2024 július 21. Dániel, Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
Greta és az ő sátáni szülei

Greta és az ő sátáni szülei

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ebben a családban nem a gyerek az igazi beteg.

Itt van ez a lány, aki Asperger-szindrómás, azaz az autizmus egyik speciális változatában „szenved”.

Tehát lényegében autista. De szögezzük le, nem szellemi fogyatékos. Ráadásul az aspergeres betegeknek nem okoz gondot a szemkontaktus, sem a kommunikáció. Míg ez az autizmus többi esetében bizony így van. Sőt, időnként erős késztetést éreznek hosszú monológok előadására kedvenc témájukban. Még akkor is, ha amúgy senkit nem érdekel amit mondanak. Mert egy aspergeres nem képes értelmezni ezeket a szociálisan bevett jelzéseket.

Viszont mindegyikük számára van egy téma, ami már-már beteges módon kitölti az életüket. Azt hiszem Greta már megmutatta mi az ő TÉMÁJA.

Amit még nagyon fontos tudnunk. Az aspergeres pontosan ugyanolyan érzelmi világgal rendelkezik, mint egy átlag autista. Ebben viszont hasonlítanak. Tehát alapállapotban nem képesek a klasszikus emberi érzelmekre. Tanulniuk kell őket.

De alapállapotban, fejlesztő kezelések nélkül az aspergeresek nem aggódnak semmiért és senkiért, valamint nem hatódnak meg semmitől. Egyetlen őszinte érzelmi reakciójuk van csupán, a hisztérikus dühroham. De mint mondottam nem szellemi fogyatékosok, sőt, legtöbbjük az átlagnál kicsit magasabb intelligenciával rendelkezik. Tehát taníthatóak és fejleszthetőek.

És itt jön elő a szülők felelőssége. Mert ügyesen megtanították ennek a pici lánynak, hogy mikor mosolyogjon, mikor könnyezzen, mire hogyan reagáljon. Ehhez értenek, hiszen előadóművészek. Most azt hagyjuk, hogy egy vásári komédiásról és egy lepukkant sokadosztályú operaénekesről van szó. De felismerték, hogy mekkora pénzt szakíthatnak kihasználva a gyereküket. Eddig alsó hangon cirka 300 millió forintnyit.

És a két gyáva sz@r kitette a gyerekét a világ szeme elé: oda lőjetek! Miközben arcukon ott a sátáni vigyor, hisz a pénz ömlik. A gyereküket a világ egy része, kigúnyolja és kineveti. Mondjuk így.

Megéri ez? A liberális szülőknek igen. Nekik ez belefér. How dare you?

Ebben a családban nem a gyerek az igazi beteg.

]]>https://ezatuti.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Belföld (11) Mozaik (83) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Életmód (1) Gazdaság (713) Nézőpont (1) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7725) Tereb (146) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (322) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Történelem (18) Jobbegyenes (2825)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>