Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
A gyurcsányista Arató Gergely szájában világít a negró

A gyurcsányista Arató Gergely szájában világít a negró

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez a mélypont.

A DáKó-párt képviselője totalitárius diktatúrát és katonalurkókat vizionál annak kapcsán, hogy Orbán Viktor a nemzeti megmaradás egyik sarokkövének nevezte: „minden magyar gyermek újabb őrhely”.

Arató Gergely nem a legélesebb kés a balliberális brancs fiókjában, annyi szent! A hithű gyurcsányista, aki leginkább a nemzeti elkúró hátsó fertályának politikai fényesítésében jeleskedik, májusban azzal vívott ki magának kétes ismertséget, hogy Freud doki lenyomta, mint paraszt az ásót. A DáKó-párt „honatyája”, frakcióvezető-helyettese, elnökségi tagja ugyanis ]]>élő adásban hörögte be:]]> Magyarország sajnos – azaz sajnos – nem áll rosszul a koronavírus-halálozások tekintetében. Hát, neki legyen mondva...

Ami a szívemen, a számon, vagy ne szólj szám, nem fáj fejem? Mindenkinek a fantáziájára bízzk!

Mindenesetre Arató elvtárs nem lassít, gőzerővel tekeri tovább a hülyeségbiciklit. Ezúttal az ATV augusztus 20-i ]]>A nap hírében]]> sikerült fullba tolnia a kretént, amennyiben

hivatásos rettegőt játszott Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszéde kapcsán, amennyiben sötét diktatúráról és felfegyverzett ifjakról fantáziált.

A kormányfő Szent István-napján – a Nemzeti Összetartozás Emlékhelyének avatása kapcsán – ]]>úgy fogalmazott,]]> a 21. századi Magyarország nemzeti politikájának hét törvénye van. A nemzeti megmaradás egyik sarokköve pediglen nem más, mint hogy:

„minden magyar gyermek újabb őrhely”.

Arató erre kifakadt, mint mondta, „nagyon szíven ütötte” Orbán Viktor ezen tézise.

„Hát az én gyerekem, csókolom, nem őrhely, egy gyerek, meg egy ember... […] Szerintem ez egy halálosan komoly dolog, ugye innen csak egy óvatos féllépés az, hogy minden gyerek katona. És ez a legrosszabb totalitáriánus rendszernek a gondolkodásmódja. S ha még ezt összevetem az Orbán-kormánynak azzal a mániájával, hogy mostanában nagyon-nagyon sokat költ fegyverkezésre, akkor azt mondom, hogy nagyon nem jó irányba megy ez a dolog. Hogyha így gondolkozik a kormányunk, hogyha visszaképzeli magát 50-be vagy 35-be, akkor nagyon nagy bajban vagyunk”

– préselte ki fazonszakállánák ballibborostái közül Fletó egyik rejtőzködő agytrösztje.

Hogy Arató Gergely képtelen-e felfogni a miniszterelnök üzenetét, netán tudatosan – pofátlanul – félremagyarázza: teljesen mindegy. Nemzeti nihilizmusa így is, úgy is kritikán aluli! Hiszen több évtized óta ténykérdés: az összmagyarság jövője szempontjából a (kedvezőtlen) demográfiai folyamatok jelentik az egyik legnagyobb kihívást. Mert fogy a nemzet, miközben a kígyók csak kígyóznak, és még tovább kígyóznának. Nem véletlen, hogy az Orbán-kormány – nagyon helyesen! – minden erejével a családok támogatását, a gyermekvállalási kedv ösztönzését helyezte politikájának fókuszában annak jegyében: gyarapodjunk, hogy megmaradjunk!

Ezért igenis: minden magyar gyermek újabb őrhely, határon innen és túl. Túlélésünk egyedi letéteményese, záloga. Lelki, szellemi és fizikai értelemben egyaránt. Még akkor is, ha van, akit ez szíven üt.

Innen üzenjük Aratónak: a hiba nem a mi készülékünkben van...

]]>https://ezatuti.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1310) Történelem (18) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (9) Gazdaság (713) Heti lámpás (322) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Egészség (50) Mondom a magamét (7708) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Belföld (11) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Autómánia (61) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2823)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>