Ma 2024 április 30. Katalin, Kitti napja van. Holnap Fülöp, Jakab napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Az élő klasszikus

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
Nehéz lenne ehhez bármit is hozzáfűzni.

Amit érdemes volt egyáltalán, azt Gajdics Ottó megtette lapunkban, a Magyar Időkben.

Talán annyit érdemes mégis megjegyezni, hogy Bereményi Géza valóban élő klasszikus, és ezt senki nem veheti el tőle, még ő saját maga sem, a beszari, megfelelési kényszeres, segghülye nyilatkozatával sem.

Annak ellenére marad élő klasszikus és zseniális író-költő, hogy láttam a fényképét. Egy alkoholista vén fasznak tűnik rajta.

]]>Azt hallom, én vagyok a mostani rendszer kedvence]]>

]]>Bereményi Géza]]>

„Most szerencsére fegyverek nem dörögnek, de a kultúrharcot meghirdették, aminek egyik önjelölt élharcosa önt is a balliberális kulturális diktatúra elnyomottjaként emlegette. Erről mit gondol?Tegnap futottam össze egy járókelővel, aki megállított azzal, hogy azt olvasta rólam a sajtóban, én vagyok a mostani rendszer kedvence. Ennyit a kultúrharcól Nem érzi úgy, hogy meg kellene szólalnia, amikor harci zászlóra tűzik a nevét?

De hát, aki ezt állította, az szemlátomást egy nagyon hülye ember. Láttam a fényképét. Mit cáfoljak rajta?

Tóth Vera énekesnő például kikérte magának egy hasonló cikk után, hogy az ő nevét használják ilyesmihez. Tényleg a balliberális kulturális diktatúra elnyomottjának érzi magát?

Ebben is van némi igazság, de a másik oldalnak is legalább annyira az elnyomottja vagyok. Nem tudok rendesen kibontakozni, mindig korlátozni próbálnak. (nevet) De már ehhez is hozzászoktam.

Miben érzi magát korlátozva?

Például a személyiségemet korlátozzák azzal, hogy mindenféle hülyeséget állítanak rólam. Egy biztos, az írásban nem gátolnak. Az íróasztalnál ülve teljesen szabad vagyok, a többi meg nem is érdekes.”

Forrás: ]]>https://badog.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2794) Gazdaság (707) Belföld (11) Heti lámpás (312) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Történelem (18) Mondom a magamét (7571) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Egészség (50) Politika (1582) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Kultúra (7) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>