Ma 2023 szeptember 24. Gellért, Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina, Kende napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: A pofánvágás természetrajza

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Mostantól pontosan egy dollárért, vagyis jelképes összegért pofán lehet vágni az összes antifa, libsi gecit...

Ízlelgessék az alábbi cikkecske hangulatát, hangvételét, mondandóját, végtelen humanizmusát, emberszeretetét, toleranciáját, megfellebbezhetetlen liberalizmusát.

És ha alaposan megkóstolták, jó hangosan állapítsák meg a tényt: mostantól pontosan egy dollárért, vagyis jelképes összegért pofán lehet vágni az összes antifa, libsi gecit...

Ha amerikai nácikat akar pofán verni, diszkontáron, 1 dollárért megteheti

Tavaly történt, hogy az amerikai szélsőjobb tüntetést szervezett a virginiai Charlottesville-ben, hogy tiltakozzanak Robert E. Lee polgárháborús tábornok szobrának eltávolítása ellen. A tüntetés végül tömegverekedésbe, vérontásba, majd gyilkosságba torkollt: az egyik tüntető halálra gázolt egy nőt, Heather Heyert. Az eseményekről ]]>ebben a cikkben]]> írtunk bővebben.

Egy nappal Heyer halála után a Unite the Right tüntetés főszervezője, Jason Kessler sajtótájékoztatót tartott, ahol a rendőrséget hibáztatta Heyer halála miatt. Az esemény váratlanul félbeszakadt, amikor egy feldühödött ellentüntető, Jeffrey Winder pofán vágta Kesslert.

Eleinte úgy tűnt, hogy Windert 2500 dollár pénzbüntetésre és egy év szabadságvesztésre ítélhetik, de csütörtökön a bíróság úgy ítélte meg, hogy jelképes, 1 dolláros büntetést szabnak ki Winderre.

Hihetetlenül vastag bőr van a pofáján, hogy meg mert jelenni a charlottesville-i emberek előtt azután a fájdalom, szenvedés és szörnyűség után, amit a közösségre szabadított. [...] Nem szabadna engedni, hogy még egyszer betegye a lábát a városba.

– mondta Winder Kesslerről, aki „dagadt, undorító kommunistának” ]]>nevezte]]> Heyert, alig néhány nappal a nő halála után.

A csütörtöki ítélet újabb szimbolikus pofán vágás volt Kesslernek, aki a Unite the Right egyéves évfordulójára újabb tüntetést ]]>szervezett]]>, de ]]>szinte senki nem ment el rá]]>. Azóta antiszemita fröcsögésben éli ki magát az interneten – már amikor ]]>az apukája nem kezd vele üvöltözni élő adás közben]]>. A 34 éves Kessler az apja elmondása szerint azóta a nagymamájánál lakik.

Mivel az angolszász jogrend a precedensjog elvét követi, ha a jövőben előfordul hasonló eset, a bíróság a korábbi ítéleteknek megfelelően fog eljárni. Vagyis kijelenthető, hogy az Egyesült Államok egy dollárban határozta meg egy neonáci pofán vágásának mindenkori árfolyamát.

Bayer Zsolt - ]]>https://badog.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (16) Flag gondolja (34) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Kultúra (6) Gazdaság (689) Vetítő (30) Heti lámpás (276) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Politika (1581) Nagyvilág (1309) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2680) Gasztronómia (539) Sport (729) Belföld (10) Mondom a magamét (7091) Tereb (145) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (529) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>