Ma 2024 július 19. Emília napja van. Holnap Illés napja lesz.
71f43645216109dd00691538b39f2d30.jpg

Bayer Zsolt: Licit

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Valami kretén kétezer forint készpénzt ígér azoknak, akik fényképpel igazolják, hogy megrongáltak egy bevándorlásügyi plakátot.

Mi lenne, ha ötezret adnék azoknak, akik fényképpel igazolják, hogy felpofoztak egy plakátrongálót?

De azért ennyivel nem intézhető el ez az egész ügy.

Először csak a felszínen maradva: a jelenlegi plakátkampány ellen uszító baloldali-liberális csőcselék szó nélkül hagyta, hogy 2004-ben Gyurcsányék a határon túli magyarok ellen agitáljanak. Ugyanez a csőcselék aktív részese volt annak a kampánynak is, és a 2002-es „huszonhárommillió román jön Magyarországra” gazemberségnek is. Ez a csőcselék most teli pofával hörgi, hogy „Orbánék most ugyanazt csinálják, mint amit 2002-ben a szocialisták csináltak”. Kérdés: ha ez 2002-ben és 2004-ben ennyire zavarta őket, és ennyire fel voltak háborodva, miért nem emelték fel a szavukat hasonló vehemenciával, mint most?

Válasz: azért, mert az egyáltalán nem zavarta őket, sőt, helyeselték és egyetértettek vele. Most pedig azt hazudják, hogy a kettő ugyanaz.

Kérdés: ha a kettő ugyanaz, vagyis az Orbán-kormány most ugyanazt teszi, amit a szocialisták és a liberálisok tettek 2002-ben és 2004-ben, akkor ez azt jelenti, hogy a Magyarországra érkező szudáni, afgán, szír, iraki, líbiai és egyéb gazdasági menekült ugyanolyan elbírálás alá esik, mint a Magyarországra jönni nem akaró, kizárólag közjogi értelemben vett állampolgárságra vágyó határon túli magyar?

Válasz: nem, nem esik ugyanolyan elbírálás alá. Ugyanis a Magyarországra és Magyarországon keresztül az Európai Unióba igyekvő szudáni, afgán, szír, iraki, líbiai és egyéb menekült a szocialisták és liberálisok szemében sokkal többet ér és számít, mint egy határon túli magyar. Egy közel- s távol-keleti, valamint afrikai gazdasági menekültnek elidegeníthetetlen emberi jogai vannak, és őket kötelesek vagyunk befogadni, ellenben egy határon túli magyar fogja be a pofáját, ne ugráljon, maradjon, ahol van, és ne akarjon semmiféle igazságtételt Trianonért és a kisebbségi sorban elszenvedet majd’ évszázados sérelmeiért, legfőképpen pedig ne akarjon állampolgár lenni, mert a szocialista és liberális rohadékok szerint Trianon igazságos volt (Bauer), Trianonban a magyar nacionalisták győztek (Techet), különben pedig tiszta idiótaság egy gyászeseményt „megünnepelni” (anarki).

Amúgy pedig a határon túli magyar eleve gyanús. Leginkább azért, mert – mint neve is mutatja - magyar. Egy igazi szocialista és liberális álma pedig a minél kevesebb magyar, minél több szudáni, afgán, szír, iraki, líbiai és egyéb. Egy igazi szocialista és liberális álma Párizs, ahol ma már nyugodtan el lehet sétálgatni órákat is úgy, hogy egyetlen fehér emberrel sem találkozik az ember. Egy igazi szocialista és liberális álma a multikulturalizmus, amely multikulturalizmusba kizárólag az őshonos nép kultúrája nem fér bele. Egy igazi szocialista és liberális szerint az őshonos fajtáknak, népeknek egy dolguk van: a folytonos alkalmazkodás a beözönlő fajtákhoz, népekhez, a folytonos önfeladás és hátrálás, a gondolkodás nélküli befogadás.

(E tétel alól egy kivétel van: Izrael és a zsidók, továbbá az Egyesült Államok. Bár a Jerusalem Post nemrégiben közölt egy összeállítást az „ötven legfontosabb zsidó politikusról”. Az első helyezett Netanjahu után második a FED elnöke, a harmadik pedig Obama pénzügyminisztere. Így pedig nem igazán látszik a különbség Izrael és az Egyesült Államok között. Az is kérdés, hogy ezt miképpen tartják számon. Elég, ha azt nem felejtjük el, hogy micsoda botrány lenne, ha a Jerusalem Poston kívül bárki zsidóként tartaná nyilván és emlegetné a FED elnökét meg Obama pénzügyminiszterét…)

Ha mindezeket a kérdéseket tisztáztuk, vessünk egy pillantást a plakátkampányra. Három mondat szerepel a plakátokon, nevezetesen:

„Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!”

„Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat!”

„Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a törvényeinket!”

Akkor nézzük! Az első mondat – legalábbis egyelőre - csak némi megszorítással igaz, ugyanis a hozzánk érkezők – legalábbis egyelőre - nem akarnak nálunk maradni, hanem továbbmennek nyugatra. Ellenben a nyugatiak hamarosan mindegyiküket vissza fogják toloncolni hozzánk. Ne feledjük a közös Hollande–Merkel-nyilatkozatot: „Egyetlen gazdasági menekült sem maradhat Európában”. Vajon ellenük miért nem folyik gyilkos kampány, Franciaország és Németország miért nem áll Strasbourgban a szőnyeg szélén? A második és harmadik mondat igazságához és érvényességéhez pedig kétség sem férhet. Vagy egy igazi szocialista és liberális szerint a bevándorlók nem kötelesek tiszteletben tartani a befogadó ország kultúráját és törvényeit? Ha így gondolják, erről azért még most, idejében nyilatkozzanak, hogy tudjuk, kiket kell még haladéktalanul kitoloncolnunk.

Mindezek után egy kérdés maradt: mi ellen is folyik ez az ádáz tiltakozás?

A kérdés költői.

Továbbra sem mondok ötöt a kettőre. Pedig igény lenne rá.

Bayer Zsolt - magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Mondom a magamét (7719) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (322) Nézőpont (1) Történelem (18) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Kultúra (9) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Belföld (11) Jobbegyenes (2825) Autómánia (61) Tv fotel (65) Politika (1582) Tereb (146) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Gazdaság (713) Nagyvilág (1310) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>