Ma 2024 július 22. Magdolna napja van. Holnap Lenke napja lesz.
532e92ed6d68a9bf8588403d1bf6976b.jpg

Bayer Zsolt: A hölgy ír

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Na most itt van a Népszabadság, és benne a Csuhaj Ildikó. Csuhaj Ildikónak az a dolga, hogy remek, első osztályú, bennfentes információkat szerezzen és írjon meg a Fideszről, és a kormány várható lépéseiről.

És persze személyi kérdésekről, mert mindig azok a legizgalmasabbak.

Csuhaj Ildikó a legjobb munka birtokosa. Az ő melójához képest valamely unatkozó milliomos nők látogatta Karib-tengeri luxushotel masszőri állása ólombányabéli robotnak tűnik.

Ugyanis Csuhaj Ildikónak nem kell megszereznie semmiféle bennfentes információt senkitől. Annyi csak a feladata –és ezt kiírta a számítógépe monitorjára, nehogy elfelejtse-, hogy minden cikke elejére odabiggyessze:

„…közölték lapunkkal nevük elhallgatását kérő, vezető fideszes politikusok”.

Ha ez a mondat ott szerepel a cikk elején, Csuhaj Ildikó pont azt ír, amit akar.

És ettől a pillanattól kezdve Csuhaj Ildikó igenis kreatív munkát végez. Leül otthon, este, a konyhában, a bögrét két kezébe fogja, és mereng kicsit a félhomályban.

S többnyire, mire elfogy a tasakos Maggi leveske, kész is a cikk. A kék csibe Csuhaj Ildikó múzsája.

Így született legutóbb az az írás, amely szerint Áder Jánost Kövér László váltja az államfői székben.

S hogy milyen fantasztikus bizonyítékok állnak rendelkezésre ehhez a bombahírhez? Mutatom:

„Amennyiben Áder János nem vállal még egy ciklust a Sándor-palotában, Kövér László házelnök lehet a Fidesz–KDNP államfőjelöltje 2017 tavaszán Orbán Viktor szándékai szerint – tájékoztatták a Népszabadságot vezető fideszes politikusok. A ]]>Kövér László]]> lehetséges előmenetelét említő forrásaink ugyanakkor hangsúlyozták, ]]>Orbán Viktor]]> még semmilyen konkrét javaslatot nem fogalmazott meg a köztársaságielnök-választást illetően, és a Fidesz egyetlen testülete sem tárgyalt az ügyről.”

Ezt írta Csuhaj Ildikó, a kék csibe rabja és papnője. Szeretném felhívni a figyelmet még egyszer erre a kitételre:

„A ]]>Kövér László]]> lehetséges előmenetelét említő forrásaink ugyanakkor hangsúlyozták, ]]>Orbán Viktor]]> még semmilyen konkrét javaslatot nem fogalmazott meg a köztársaságielnök-választást illetően, és a Fidesz egyetlen testülete sem tárgyalt az ügyről.”

Tehát senki nem beszélt semmiről, a dolog szóba sem került, nem hogy döntés, de még ötletelés sem volt – de Csuhaj Ildikó, a kék csibe nagyasszonya már tudja. S van hozzá ideológiája is, hogy miért tudja. Ezért:

„A kérdés azért vált mégis aktuálissá, mert a miniszterelnök a múlt héten Székesfehérváron egy újságírói kérdésre válaszolva egyértelművé tette: nem államfő, hanem miniszterelnök szeretne lenni a következő ciklusban is. „Nulla alatt van annak az esélye, hogy köztársasági elnök legyek” – fogalmazott.”

Itt érdemes még elidőzni egy kicsit.

Más helyütt, nem régen már írtam arról, miképpen találta ki a sajtó maggi levesporos fele, hogy Áder János ENSZ főtitkár akar lenni.

Nos, éppen így találták ki a kék csibék már 2000 környékén, hogy Orbán Viktor köztársasági elnök akar lenni. És ez a legenda tizenöt éve tartja magát. Olykor előveszik, tényként kezelik, aztán cáfolják, megkérdezik, ha az érintett maga cáfolja, azt bizonyítéknak veszik – egyszóval alkalmazzák Csuhaj Ildikó melójának lényegét, szünet nélkül.

És a mesevonat most elérkezett Kövér László elnökségéig.

Számíthatunk rá, hogy ez most kitart majd, minimum a ciklus végéig. Most ezt főzték ki. A kék csibével. Persze majd keverik a dolgot Orbán elnökségével. Aztán majd cáfolják. Azt is, emezt is. Majd jönnek a szakértők, és szakértenek.

Olyanok ők, mint egy nagy, boldog elmegyógyintézet lakói.

Nekünk csak arra kell figyelnünk, hogy el ne fogyjon a leveske.

Bayer Zsolt

forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Gazdaság (713) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (18) Heti lámpás (322) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Kultúra (9) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7725) Jobbegyenes (2825) Sport (729) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Flag gondolja (36) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>