Ma 2024 augusztus 19. Huba napja van. Holnap István napja lesz.
3d9e4a7a0f5e76df7fdd451af9861a72.jpg

Bayer Zsolt: Karcag

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Karcagon egy bizonyos Marika ellopta a népek pénzét. Ezen aktushoz szükség volt egy gátlástalan gazemberre (Marika), és a végtelenségig hiszékeny, naiv emberekre (végtelenségig hiszékeny, naiv emberek).

A történet itt véget is érhetne, bármekkora egyéni tragédiák is lehetnek emögött (egy élet munkája stb.).

De a történet feltehetőleg ismét itt fog elkezdődni.

Ugyanis az ellenzék és az ő sajtója ismét megkísérli majd Marika és a végtelenségig hiszékeny, naiv emberek közötti konfliktust rátolni a politikára, ezen belül természetesen a Fidesz–KDNP pártszövetségre és a miniszterelnökre.

Már elkezdte.

A szintén karcagi Vadai Ágnes valami olyasmivel indított, hogy Varga Mihály orra elől lopták el az emberek pénzét. Ezt őszintén szólva nem is értem. Mert ugye a mondat értelme nagyjából annyi volna, hogy Varga Mihály készült ellopni a karcagi nép pénzét, de Marika megelőzte ebben a szándékában a minisztert. Más értelmet nem tudok tulajdonítani Vadai kijelentésének, ebben az esetben pedig Vadai elmegy a francba.

De a 444 ócska kis zugfirkásza is azt fejtegeti tudósításnak álcázott politikai pamfletjében, hogy Fazekas Sándor és Varga Mihály is karcagi, sőt, Marika másik cégének telephelye „éppen az önkormányzat mögött van”.

És?

Vadai nem karcagi? De ha ez túl áttételes állítás lenne, tudok egyszerűbbet: a minap a Népszínház utcában agyonvertek egy embert. A Népszínház utca Budapesten van. Orbán pedig szintén Budapesten él. Tetszenek már kapiskálni az összefüggéseket?

Arra vagyok még kíváncsi, mikor kezdik el követelni a karcagi károsultak teljes körű kártalanítását, természetesen az állam által. Mert hát, ha egyszer Varga Misi karcagi, akkor csak természetes, hogy Marika bűncselekményeiért és a végtelenül hiszékeny és naiv karcagi polgárok végtelen hiszékenységéért és naivságáért a kormány a felelős. Ez is világos, igaz?

Persze, ez sem ennyire egyszerű, lásd Quaestor-ügy. Ott is azonnal elkezdték követelni a károsultak azonnali és teljes kártalanítását. A kormány benyújtotta az erre vonatkozó törvényjavaslatot, azt pedig a parlament el is fogadta. A szocialisták is megszavazták. De még rajta volt az ujjuk az igen gombon, amikor már sajtótájékoztatót tartottak, hogy a Quaestor-károsultak kártalanítása rossz, elégtelen, alkotmányellenes, kirekesztő, és különben is.

Mennyire fel kéne ezeket pofozni végre, édes jó Istenem…

S ott van persze a másik óriási összefüggés: egy KDNP-s képviselő lánya a Buda-Cash Brókerház valamelyik tótumfaktumának az élettársa. Ebből Szily László tettestárs mindjárt le is vonta a megfelelő következtetést, miszerint… Miszerint mi is? Mert azért a Szily végső soron egy gyáva szarjankó, úgyhogy azért nem jelent ki semmit, csak sugalmaz. Azt sugalmazza, hogy a Buda-Cash Brókerház valamelyik tótumfaktuma a KDNP-s képviselő tudtával, sőt beleegyezésével tette, amit tett, amiből az is következik, hogy a KDNP-s képviselő egyszersmind haszonélvezője is volt a Buda-Cash csalássorozatának.

Mocskos, szemét hazugság, mocskos, szemét hazugságok.

És persze végül Orbán a korrupt, és ő lop.

S miután megteremtik ezt a virtuális valóságot ezek a gazemberek, mindjárt utána felteszik a kérdést a miniszterelnöknek, nem érzi-e felelősnek magát a Jobbik erősödéséért.

Ti vagytok ezért a felelősök. Senki más. Csak hogy világos legyen.

Ja, és hogy el ne felejtsük! Ha a karcagi károsultak kártalanítását kezdik majd el követelni, utána már csak egy lépés egy olyan törvényjavaslat beterjesztése, miszerint, ha bárhol bármilyen bűncselekmény történik, annak károsultját az adott település országgyűlési képviselője köteles kártalanítani. Akadályoztatása esetén pedig a miniszterelnök.

Idióták…

Bayer Zsolt – magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2834) Sport (729) Egészség (50) Vetítő (30) Belföld (11) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Kultúra (9) Életmód (1) Mozi világ (440) Gazdaság (714) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7774) Nagyvilág (1310) Tereb (146) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Heti lámpás (323)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>