Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
313903a0c5ade1f30d3681bd72177329.jpg

Monroe: Hungary for Hungarians

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Puccsot szervezett egy független országban az USA titkosszolgálata, és megbuktatta a legitim kormányt.

Amikor kreatúrapárt van pozícióban, akkor nyugalom honol a korrupciófronton.

Ez 1954 júniusában történt Guatemalában: Arbenz elnök hatalmának végére tett pontot a Központi Hírszerző Ügynökség, a CIA.

Exportálták a „demokráciát”.

Az Egyesült Államok ama küldetéstudata, mely szerint a földkerekségen mindenhol azt a fajta demokráciát kell ráerőltetni a társadalmakra, amely az USA-nak tetszik, sokmillió ember életébe került az utóbbi másfél évszázadban.

Csak az úgynevezett „liberális” demokrácia a megfelelő.

Rögeszmésen tukmálják rá az emberiségre az egyik legpusztítóbb ideológiát. Magyarországon a „liberalizmus” egyenesen a korrupció szinonimája, mióta Medgyessy Péter – 2004 augusztusában – bejelentette: az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel.

Miniszterelnökként vállalta a kockázatot: bele is bukott azonnal.

A puccs szálait akkor nem külföldről mozgatták, de onnan adtak rá engedélyt. A posztkommunista párt és a korrupt kreatúrapárt együtt taszította süllyesztőbe a leleplezni akaró miniszterelnököt. Az ügyészség is lebénult az ijedelemtől.

Goodfriend akkor nem kérdezte: miből épült a tengerparti villa.

Csak búvópatakként bukkan fel a korrupcióellenes indulatözön. Amikor kreatúrapárt van pozícióban, akkor nyugalom honol a korrupciófronton. Ki fizeti a terepjárót? Kik újították fel az agglomerációban magasodó luxushajlékot?

Kit juttat üzleti lehetőséghez a kultuszközpont…

A civilizált pártok húszévi izzadságos erőfeszítéssel kiszorították a liberális selejtet a törvényműhelyből, négyévi szünet után azonban észak-atlanti nyomásra a baloldal kénytelen volt egy egyszemélyes „pártot” visszaengedni.

Parazita politikus a parlamentben.

Lehet-e civilizálni a liberalizmus által proletarizált tömeget? A következő száz év legizgalmasabb szellemi kihívása ez: interdiszciplináris feladvány. Mindenképp új felvilágosodás kell, amely kivezeti a fiatalokat a liberalizmus sötétségéből.

Ez a felvilágosodás elindult – de a Nagy Testvérnek nem tetszik…

És felpörgette a Guatemalában bevált, azóta más demokráciákban is alkalmazott külső felforgató tevékenységet: helyi felbéreltekkel. Magyarország azonban nem Guatemala. Itt valódi intelligencia áll fel a híres Intelligence Agency ellen.

Maga az USA kínálja az alapgondolatot: a legendás Monroe-elv.

Amerika az amerikaiaké: America for Americans – formálta doktrínáját a jó öreg Jones. Megletősen régen, 1823-ban USA-elnökként szögezte le, hogy Európát nem kívánják érvényesülni hagyni nemcsak Észak-, hanem Dél-Amerikában sem.

Azóta az Újvilág mellett a „régit” is a Monroe-elvben foglalnák.

Mi, magyarok azonban nem kérünk lezüllesztő ideológiákból, felbérelt vörösgárdistákból, korrupt kreatúrapártokból. Meg akarjuk védeni magunkat a ránk kényszerített doktrínáktól és a fizetett doktrinerektől, mert Magyarország a magyaroké.

Hungary for Hungarians. 

Kovács G. Tibor - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Mozi világ (440) Egészség (50) Jobbegyenes (2823) Mozaik (83) Tereb (146) Történelem (18) Mondom a magamét (7708) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Nézőpont (1) Heti lámpás (322) Kultúra (9) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Életmód (1) Vetítő (30) Autómánia (61) Politika (1582) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (713)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>