Ma 2022 augusztus 11. Zsuzsanna, Tiborc napja van. Holnap Klára napja lesz.
Összeesküvésből valóság lett - Életbe lépett Orwell 1984

Összeesküvésből valóság lett - Életbe lépett Orwell 1984

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Milyen lesz majd egy jövőbeli társadalom, (Orwell 1984) ahol az utcák és épületek bekamerázva, a telefonokat lehallgatják, az embereket figyelik, a rendszer ellenségeit kiszűrik és internálják.... Ilyen lesz ? VAN !

Összeesküvés-elméletből nagyon hamar valóság lett! Ezreket tartóztatnak le, mert tiltakoznak a koorporáló cégek és bankok kizsákmányolása ellen..., ]]>"halálos könnygázzal" lövik szét a tüntetőket Egyiptomban]]>..., Európa hamarosan utcára vonul...Az USA viszont lép...
 Jövő héten szavaz az amerikai szenátus arról a titokban elkészült ]]>törvényjavaslat]]>ról, mely lehetővé teszi ezután, hogy a hadsereg állampolgárokat internálhasson mindenféle vádemelés vagy tárgyalás nélkül. 

 

A tervezet a mostani és mindenkori elnöknek jogot ad arra, hogy az USA teljes területén - mintha harcmező ("battlefield") lenne hadsereget vegyen igénybe és civileket - akár saját kertjükben letartóztathassanak mindenféle előzetes eljárás nélkül. ]]>(írja a washingtoni választási iroda egyik képviselője)]]>.
Ha minden igaz, hétfőn döntenek arról az un. ]]>Nemzetvédelmi Felhatalmazási törvényjavaslatról]]>, mely törvénybe mondja a határozatlan idejű fogva tartást, mely a Patriot Act és 9/11 után eddig csak terroristagyanús személyekre volt alkalmazható. Ezután bárkire. 
Most már csak a mesevilágban élők nem fogadják el, hogy mire is kellett az USA-nak a 9/11 támadássorozat saját maga ellen. Látjuk az USA háborúit és világháborús készülődését és látjuk hogyan vette el a szabadságjogokat és mire készül még belföldön. 

Nem, ez nem valami összeesküvés-elmélet, hanem a jelen ! Lehet, hogy eddig az volt, de a szemünk láttára válik valósággá, amiről Alex Jones beszél folyamatosan az Infowars.com-on és amiről nyáron írt a Világ Helyzete. 
]]>A forgatókönyvről már többször is írtunk...]]> Legyen szó ]]>az "Angol-Szász Misszió"-ról ]]>vagy a szabadság felszámolásáról, ami most zajlik.
Az a 800 ]]>FEMA]]> internáló tábor, ami az utóbbi pár évben épült, nem céltalanul, hanem igenis okkal készült, ha elszabadul a helyzet.

]]>(FEMACamp - American Locdown teljes 86 perces film)]]>
]]>(USA = Police State - Rendőrállam a 21.Században)]]>
+POLICE STATE 4: RISE OF FEMA full film 2h:20min
Sőt ha megnézzük a jelenlegi világpolitikai lejtmenetet, a hirtelen ellenséggé váló Kelet... oroszok, kínaiak internálása is azonnal megkezdődhet ezekbe a táborokba, ahogy megtették már ezt a japánokkal is. Csak most sokkal nagyobb méretekben gondolkodnak az Irányítók.
]]>("FEMA koncentrációs táborok készen" dokumentum)]]>

Szintén mai hír, hogy ]]>brit külügyi szakértők is arra figyelmeztették James Cameron-t]]>, hogy lázongásokra kell felkészülni hamarosan az EU-ban is - Főleg Olaszországban és Spanyolországban először, amikor összeomlik az Euró....A kormányuk azon alapozva tervez, hogy az Euró összeomlása már nem "igen vagy nem", hanem "mikor" kérdése. "Az a mi érdekünk, hogy kijátszanak minden időt, amit lehet, mert annál több időnk marad felkészülni" - mondta a miniszter. Ezzel párhuzamosan zajlik az európai államok szuverenitása feletti hatalomátvétel.

]]>És ahogy írják: "Bankárok ragadták meg Európát...a Goldman Sachs vette át". ]]> 
Szemernyi kétségünk sincs már efelől, hiszen nyíltan csinálják. Mindegy, hogy olasz, görög vagy magyar miniszterelnökről van szó. Elég csak a mostani Moody's leminősítésre gondolni, mely Warren Buffet milliárdos befektetési vállalata egyébként. Mi pedig egy zseton vagyunk a nagy "Illuminopoly" táblán, amin forintgyengítéssel milliárdos hasznokat lehet realizálni naponta... Lengyelország felminősítésre számított mellesleg, mert olyan jók a mutatói, de ők is le lettek degradálva...
Cél a nemzetállamok megölése és a nemzeti érdekek felszámolása! Semmi nem véletlenül történik!

Nagyon jól tudják az adott ország közvéleményét is manipulálni. Mindenhol ezt tapasztaljuk...: összeroppantják, a gazdaságokat adóssággal, meggyengítik valutákat spekulációkkal /az amúgy is (deviza)hiteleket nyögő nemzeteknek ez a méreginjekció/ és az elégedetlen tömegek elégedetlenségeként - akiknek fogalmuk sincs a háttérben zajló folyamatokról - a saját polgárok viszik majd be a kegyelemdöfést az általuk megválasztott kormányoknak. 

A problémamegoldás már automatikus: azt a választ adják majd, hogy külső segítségre van szükség, aki pont valami uniós biztos vagy világbanki vezér lesz természetesen.

"Szépen lassan" ők állnak majd az államok élén, az elégedetlenkedő embereket a hadsereggé formálódó rendőrség fogja világszerte egy elnyomó rendszer gépezeteként beterelni a VILÁGKORMÁNY irányítása alatt álló államba, ahol mindenki engedelmeskedik, nincs nemzet, nincs készpénz, nincs vallás és hamarosan család sem. Mindenki megkapja a kis RFID azonosító chipjét a bőre alá, melyek gyártása már most is zajlik VeriChip néven...

De nem kell izgulni, ez nem fog már mindenkire vonatkozni és nem is érint mindenkit!
Csak azt a maradék kb.1 milliárd embert.....amit célul tűztek ki a Georgia-i Tanúköveken...akik túlélik AZT, aminek előkészítése szintén a szemünk előtt zajlik!

Ja, hogy hová tűnik a 6milliárd ??? Ezt mindenkinek a fantáziájára bízom.... Bár Ők amúgy is 500milliót írtak azokra a kövekre, úgyhogy még örüljünk...
És bocsánat, ha kicsit cinikus voltam...

Lesz majd egy jövőbeli társadalom, (Orwell 1984) ahol az utcák és épületek bekamerázva, a telefonokat lehallgatják, az embereket figyelik, a rendszer ellenségeit kiszűrik és internálják.... Ilyen lesz ? VAN !

"A csalások idején kimondani az igazat, forradalmi tett" (George Orwell)

Napról-napra válnak valóra azok az "összeesküvés-elméletek", amik csak a legvadabb elképzelésekben szerepeltek eddig és amiket hallva a 95% kiröhöghette azt a maradék 5%-ot, aki  merészelte megszegni a birka-alapú társadalom agymosását és elkezdett gondolkodni, összerakni a mozaikokat.
Gondolom Ti sem hallottátok a médiában a hírt, hogy simán átment a szenátuson (93-7 arányban) az a bizonyos ]]>(]]>]]>The passage of S. 1867, the National Defense Authorization Act)]]>, ]]>amiről már írt a Világ Helyzete]]> és aminek értelmében a Kongresszus háborút indított az állampolgárok ellen.
Innentől bárkit, akit a rendszer ellenségének ítélnek -  potenciális terroristaként kezelve - mindenféle vádemelés és tárgyalás nélkül határozatlan időre a a Rendőrség/Hadsereg (!!!)  fogva tarthat, vallathat...

 

 

Állandóan azzal dobtuk félre az ilyen elképzeléseket, hogy itt ilyen úgysem történhet meg,
de EMBEREK, MÁR ITT VAN JELEN AZ UTCÁKON!"Ugye még mindig abban a hitben vagy, hogy "de hát Demokrácia van!" Csak szólok, hogy már egy jó ideje nincs! ]]>Korábbi bejegyzésünkben Aaron Russo nagyon szépen elmondja]]>, hogy az USA-ban egyetlen alapító iratban sem szerepel a demokrácia szó, hiszen az alapító atyák gyűlölték a demokráciát. Sőt joggal, hiszen ahol az 51% mondja meg, hogy mit csináljon a 49%, ott nem létezik szabadság!
Fontos tudni, hogy akik ismerik picit is a történelmet, láthatják, hogy az irányítók soha nem a szabadságot, egyenlőséget, hanem az irányíthatóságot és az érdekeik maradéktalan érvényesítését tartották szem előtt. Nem véletlen, hogy a múlt században egész Latin-Amerikában az USA nemzetépítő elnököket sorra gyilkolt le vagy a CIA-val mozdított el és helyettesítette diktátorokkal. Kínára és a totális kontroll-rendszerére mindig példaként tekintett. Ezekkel sokan nincsenek tisztában.

Két reklám között nem biztos, hogy eszedbe jut, de remélem észre vetted, hogy Európa jó néhány országában pár hete már nem választott vezetők irányítanak, hanem egy központosított pénzügyi elit megbízottjai. Persze már jó ideje tudjuk, hogy eddig sem a választott vezetők hoztak döntéseket, hanem a háttérből irányító Elit, de legalább a látszat meg volt. Most már nincs szükség a látszatra sem.

A pénzügyi válságot LÉTREHOZVA belekényszerítik a nemzetállamokat egy központilag irányított Európai Egyesült Államokba vagy nevezhetjük Európai Stabilitási Eszköz-nek.....(jaj, de nagyon szeretik ezeket a semmitmondó elnevezéseket, hisz fel sem tűnik senkinek mit takar...., ahol már teljesen nyilvánvalóan dönthet az Elit a javak elosztásáról, nem kell foglalkozni "holmi" nemzeti érdekekkel, sem az állampolgárokkal. Ez egyik magját alkotja a majdan létrejövő Világkormánynak és az Új Világrendnek....ami reméljük soha nem érkezik el !

Hogy milyen lesz az az "eszköz", ezt meg csak akkor ismeri meg mindenki, amikor már a saját bőrén érzi. Na akkor majd a "birka" is felháborodva bégetni kezd, hogy miért nem látta valaki előre és miért nem mondta senki, hogy ez jön ! ]]>De hát mondta....]]>


]]>http://vilaghelyzete.blogspot.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (260) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Gazdaság (667) Nagyvilág (1464) Belföld (8) Tv fotel (65) Életmód (1) Gasztronómia (539) Tereb (141) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2380) Mondom a magamét (6236) Egészség (50) Irodalmi kávéház (513) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Sport (729) Mozaik (83) Vetítő (30) Történelem (15) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>