Ma 2021 szeptember 17. Zsófia napja van. Holnap Diána napja lesz.
Lovas István: Világhírű orvosi szaklap hazudik Magyarországról

Lovas István: Világhírű orvosi szaklap hazudik Magyarországról

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Elképesztő! Miért nem teszünk semmit?

Közhely, hogy naponta több tucatszor lőnek a nyugati hegemón médiahatalom hazugságért jól fizetett vazallusai a magyar miniszterelnökre és Magyarországra jobboldali kormányok idején.

De arra még nem volt példa, hogy a világ egyik legnevesebb orvosi folyóirata, a brit The Lancet hetilap politikailag és irdatlan hazug módon támadja a magyar miniszterelnököt egészségügyi politikája kapcsán. A dolgot még súlyosabbá teszi, hogy a szóban forgó cikk „vezércikk” jelzéssel jelent meg a hetilap április 21-i számának legelső oldalán, „The Lancet” aláírással, ami azt jelenti, hogy az egész folyóirat szerkesztőségi álláspontjáról van szó.

A cím: „Orbán nem gondoskodik Magyarország egészségéről”. Annyi tisztesség viszont volt a hetilapban, hogy május 2-i számában online – vagyis nem nyomtatott kiadásában – engedélyezte Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár válaszát a levelezési rovatban.

Először nézzük a hecc-cikket, amelynek első bekezdését elolvasva azonnal láthatjuk, hogy milyen áramlat tette a hegemón sajtó cselédjévé e szaklapot is: „Orbán Viktor harmadik egymást követő megválasztása Magyarországon betekintést nyújt a nyugati országoknak azzal kapcsolatban, hogy milyen egészségügyi következményekkel jár a kormányok számára, ha a populizmust és a gazdasági erőt polgáraik egészsége fölé helyezik.

Az ellentmondásos populistát többek közt olyan kinyilatkoztatásai miatt vitte be a hatalomba a támogatás hulláma, mint a liberális NGO-k kormány általi megleckéztetése. Orbán a választás előtt kijelentette, hogy ellenfelei »erkölcsi, politikai és jogi bosszúval« szembesülnek majd.”

A vezércikk ezután további politikai ügyekben fejezi ki végtelen rosszallását, így azzal kapcsolatban, hogy 2015-ben Magyarország kerítést épített a magyar–szerb határon a migránsok ellen. (Amihez megjegyezhetjük: nyilván a The Lancet főszerkesztőjének vagy George Sorosnak a házát nem kerítés, hanem kolbász védi, mint ahogyan a hazai Nyugat-nyaló balliberálisok budai dombokon épített házait is. – L. I.)

Folytatás:]]> http://demokrata.hu/hir/kulfold/orvosi-szaklap-hazudik-magyarorszagrol ]]>

Lovas István - ]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (138) Tv fotel (65) Nagyvilág (1458) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (5574) Gazdaság (662) Vetítő (30) Heti lámpás (255) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Egészség (50) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1578) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (505) Mozaik (83) Jobbegyenes (2113) Autómánia (61) Történelem (14) Belföld (6) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>