Ma 2024 május 20. Bernát, Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
Lovas István: Soros keze már a burmai népirtásban is

Lovas István: Soros keze már a burmai népirtásban is

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ejnye, ejnye George bácsi!

]]>TREND NEWS AGENCY]]>

A Trend News Agency, Azerbajdzsán, a kaukázusi térség és Közép-Ázsia legnagyobb magánhírügynöksége pontosan e címmel ír Sorosról: „Ki maga, Mr. Soros: Azerbajdzsán elleni kampány és muszlim népgyilkosság Burmában”.

A cikket Elmira Tariverdiyeva, a hírügynökség orosz részlegének vezetője írta. Azzal kezdődik, hogy megemlíti, tíz nap alatt már százezernél is többen írták alá azt a fehér házi petíciót, amely George Sorost terroristának kívánja nyilváníttatni. Ezután ismerteti, milyen aljas módszerekkel gazdagodott meg e „filantróp”. Miközben szó szerint „gazembernek” nevezi azt a Sorost, akit hazánk médiumai közül úttörőként itt neveztünk korábban nem egyszer ugyanígy. Megemlíti, hogy Magyarország, ahol született, persona non gratának nyilvánította, mert meg akarta dönteni Orbán Viktor kormányát.

A burmai Rahin államban – ahol a muzulmán rohingyák élnek – létrejött borzalmas válság Soros „legutóbbi kreálmánya”. Itt a tét egy hatalmas, tengerpart menti földgázmező. A lakosság többsége ezen államban buddhista, kisebbsége muzulmán. Soros, mint oly sokszor korábban, a vallási és etnikai ellentéteket használja fel céljai elérésére.

„Érdekes”, írja a cikk szerzője, hogy az elsősorban Soros által finanszírozott alapítványok nagy szerepet játszanak a konfliktusban. Amit Burma népe nagyon is észrevett.

„Nyilvánvaló: azután, hogy Soros keze véres lett, erkölcsi elveket nem ismer, és nem érez semmi lelkiismeret-furdalást.”

A tájékoztatás ezután azzal folytatódik, hogy Soros miként kavar Azerbajdzsánban, miként hajtotta végre destabilizációs stratégiáit Ukrajnában, Oroszországban, Törökországban, Magyarországon, Macedóniában, Szerbiában és Azerbajdzsánban.

Lovas István - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (18) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Tv fotel (65) Heti lámpás (313) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Jobbegyenes (2805) Belföld (11) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Mondom a magamét (7610) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Sport (729) Kultúra (9) Mozi világ (440) Életmód (1) Gazdaság (709) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Egészség (50) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>